Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Naruto Shippuden σειρά anime και είναι η συνέχεια της σειράς Nar

Δημοσίευσε: ��������� 14 ��������, 2017  Anime ξεκίνησε στις 15 Φεβ 2007 ιαπωνικά τηλεοπτικό κανάλι Τόκιο, το οποίο χτίστηκε στο manga Naruto, και ξεκίνησε από τον όγκο εικοστή όγδοη. Περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέρη της ιστορίας: τη διάσωση Kasakaji: Η ομάδα έβδομη αρχίζει να εκτελεί τη διάσωση Gaara Naruto Kasakaji V φίλος του χεριού Akatsuki αποστολής, ειδικά τα μέλη της Dedira και sasori.

Sasuke και Sai: πει για τον συνάδελφό μου ομάδα Naruto Sasuke (παλαιό μέλος της ομάδας) και Sai (ένας νέος εταίρος από την αρχική Anbu) .althani δέκα προστασίας ninja (μόνο anime μέρος): Θα αφηγείται τις αναμνήσεNaruto Costumes


 ις του Asuma Sarutobi ως ένας από τους προστάτες του φεουδαρχικού φεουδαρχικό κράτος φωτιά. Hidan και Kakazho: λέει πολλές ομάδες αγωνίζονται Konoha να Akatsuki μέλη των εγκληματιών Hidan και Kakazho και σκότωσε τον προπονητή Asuma Sarutobi.Three ουρά (μέρος anime μόνο): τέρας τρεις ουρά πολλές από τις εξουσίες που εμφανίστηκε σαν Konoha και Oorushimaro και Akatsuki, τελικά κατάφερε να συλλάβει τα μέλη της Dedira και Tobi.oiqal κυνηγούν Sasuke, επίσης, από μια ομάδα που αποτελείται από Naruto Konoha, Sakura, Σάι, Chino, και Hinata, και Kiba έχει Okammaru σκύλο με επικεφαλής τον Kakashi και Yamato να Aatachi. Σε αυτό το πλαίσιο, Sasuke σκοτώνει τον αδελφό του Itachi σε αντίποινα για Oochiha.

Tsuchigomo Kengjitsu (μέρος του anime μόνο): λέει ο οικοδεσπότης της ουράς ουρές στυλ Outakata και την ιστορία του με ένα κορίτσι που ονομάζεται Huhtaro στυλ στερούνται has.Jiraiya της: σκότωσε Jiraiya από το διοικητή Akatsuki Payne σε μια αποστολή Jiraiya να γλιστρήσει στο κρυφό χωριό βροχή για να συγκεντρώσει πληροφορίες για Akatsuki και Naruto Costumes


 τον ηγέτη της. αφήστε: μιλάει για την εισβολή του ηγέτη της Akatsuki ανάμεσα σε αυτόν και τον Κόναν να καταστρέψει Konoha και για τη δική Naruto της και να αγωνιστεί με πεύκα, όπου νικήθηκε από Naruto χρησιμοποιώντας το στυλ και την NSK και με τη βοήθεια του βουνού βάτραχος Miobuku.History της Konoha (μέρος του anime μόνο).

Πέντε σύνοδο κορυφής Kaga: μια συνάντηση με τον αρχηγό του χωριού κρυμμένο σύννεφο Rakaji να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση στον κόσμο των ninja και να σταματήσει η Akatsuki.

   Περιπέτειες στη θάλασσα (μέρος του anime μόνο): Πρόκειται λέει για ένα ταξίδι Naruto και τους συναδέλφους ninja του Konoha στο απομονωμένο νησί, όπου συνελήφθη και απήγαγαν Jenechuraki YAMATO από Kabuto.

Jenechuraki: Μετά τη Σύνοδο Κορυφής και την κήρυξη του πολέμου, κλειδαριά Κάγκα Naruto και Keller Β, ο αδελφός μου αποφάσισε, στο νησί για να εμποδίσει τον εχθρό από τη σύλληψη.