Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Naruto

Δημοσίευσε: ��������� 14 ��������, 2017  Ισχύς (μέρος anime μόνο): λέει για τα γεγονότα πριν από το ξέσπασμα του Α Παγκοσμίου Πολέμου Alrabah.aharb Μεγάλου Πολέμου Ninja Μεγάλη ninja ένατη ξέσπασε μεταξύ των πέντε μεγάλων δυνάμεων από τη μία πλευρά, και Akatsuki από την άλλη. Ήταν επικεφαλής τον Toby, ο οποίος φέρεται να είναι Madara Oochiha (το θρυλικό Ninja, ο πρώτος φίλος Hokage και συν-ιδρυτής της Konoha). Obi, η οποία είναι στην πραγματικότητα Oohaho Obito, μπορεί να αναβιώσει το θρυλικό τέρας Tin-Πλακάκια, πιο διάσημο τέρας του κόσμου, η οποία έχει Naruto Costumes μια σφραγίδα στο παρελθόν από τη σοφία των έξι τρόπους (το θρυλικό ninja). Ποια θα πεθάνει Negi Haoga στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τη γεωγραφική Naruto κατά την επίθεση, καθώς και το πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο αναβίωση Hokage.


Επιστροφή στην έβδομη ομάδα: Sasuke πίσω για να αγωνιστεί με τους συναδέλφους του στην έβδομη ομάδα Sakura και Naruto μαζί με μια ομάδα TACA, η οποία ιδρύθηκε από τον Sasuke να σταματήσει Jebeos μαζί με την αναβίωση των τεσσάρων Hokage.

  Naruto: anime μέρος μόνο ένα επιπλέον αντίγραφο μιλάμε για την εμφάνιση ενός ρομπότ που μοιάζει με το Naruto γίνονται από Orochimaru και κατασχέθηκαν από την Akatsuki χρησιμοποιηθεί για να πάρει Kyuubi της Naroto.coorika, Giobeogravr, τραβά η ουρά θηρίο δέκα στην επιφάνεια του Janthoraki Chibeyha τότε σπάει το φράγμα των τεσσάρων Hokage και αρχίζει να επιτεθεί και να επιτεθεί Sasuke και Naruto . Κάθε ένα από τα Hokage τέσσερις προσπάθειες αποτυγχάνουν να βλάψει, αλλά Naruto ανακαλύπτει ένα στάδιο ερημίτης ότι η μέθοδος της καταπολέμησης της φύσης χτυπήθηκε από Rasajan η δεύτερη με τη βοήθεια της Hokage Tobeerama.

Ιερό δέντρο (Shingo): Μετά την επίθεση το τέταρτο Hokage και Naruto Obito, που βρίσκονται στη διαδικασία της Kyuubi και απέτυχε να τον χτυπήσει. Obito αρχίζει να εφαρμόσει ένα Tsokioma σχέδιο άπειρη ιερό δέντρο, το οποίο είναι το απόλυτο σώμα του Ιωβηλαίο, και αρχίζει να σκοτώσουν τσάκρα Shinobi και να τους σκοτώσει σχεδόν πιπιλίζουν ολόκληρο το τσάκρα Naruto, και στη συνέχεια να Naruto Costumes προχωρήσουμε μακριά από το ιερό δέντρο χρησιμοποιώντας τη δεύτερη τεχνολογία Hokage να κινηθούν αμέσως.


Naruto και Sasuke: Naruto και Sasuke ενώσουν τις δυνάμεις τους για να νικήσουν Obito στο ύφος ενός ερημίτη. Παίζει Obito Naruto ρόλο ερημίτης, ενώ Sasuke όπως Sasuke Sasuke όπως Sasuke σπαθί όπως Sasuke στυλ σπαθί, τότε οι δύο ομάδες ενώνουν και Saski καλύπτουν Kyuubi με Susanoo και επιτίθενται Obito με Σαΐφ Σουσάνου και μπορούν να διεισδύσουν άμυνες με τη βοήθεια των συναδέλφων τους στην ακαδημαϊκή και Vosalh θρυλικό σπαθί και Bajus ξεκινήσετε την επεξεργασία της.

Μνήμες από Obito: Αυτό απεικονίζει τις μνήμες της Obito για τη νεολαία του, το όνειρό του να γίνει Hokage, τους συναδέλφους Ρεν, με τις αναμνήσεις του από τον συνάδελφό Kakashi προπονητή του Τόκιο.

Πειρατές Peugeot: Naruto και Sasuke και τους συναδέλφους ninja τους από τις συμμαχικές δυνάμεις να πετύχει στην απελευθέρωση Peugeot Obito. Obito πέσει στο έδαφος και Sasuke τελικά να τον τελειώσει. Kakashi εμφανίζεται ξαφνικά με CONAE να σκοτώσει Obito, αλλά η τέταρτη Hokage Μινατό τον σταματά. Naruto και Sasuke στη συνέχεια πηγαίνει για να βοηθήσει τον πρώτο αγώνα Hokage με Madara.