Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Ένας μήνας έχει περάσει από Altaïr σκότωσε τον κύριό του Al Mual

Δημοσίευσε: ������� 15 �����������, 2017

Creed Δολοφόνος της: Bloodlines (2009) λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων της Creed Δολοφόνος της και Assassin Creed II της: Ένας μήνας έχει περάσει από Altaïr σκότωσε τον κύριό του Al Mualim, να γίνει ο νέος πνευματικός ηγέτης των δολοφόνων. Το παιχνίδι ακολουθεί Altaïr σε αναζήτηση επιζώντων Ναϊτών Castlevania Κοστούμια
, ο οποίος αποχώρησε στο νησί της Κύπρος υπό την ηγεσία του οδηγού Armand Bouchart, το νέο Μεγάλο Μάγιστρο του Τάγματος.


Σε Assassin Creed II της (2009) Desmond έχει ληφθεί σε ένα κρησφύγετο από Lucy, όπου οι σύμμαχοί του Shaun και Rebecca τον καλεί να εισέλθει σε μια νέα και πιο ισχυρή Animus, το Animus 2.0. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσουν τις μνήμες του Ezio Auditore da Firenze, ενός νεαρού αριστοκράτη του 1476. Ως νέος άνθρωπος, ο πατέρας του Ezio και οι αδελφοί του εκτελέστηκαν από Ουμπέρτο Alberti, μια διεφθαρμένη επίσημες στις συνεργασίες με τους Ναΐτες. Ezio σκοτώνει Ουμπέρτο για εκδίκηση και μετά την διαφυγή με την οικογένειά του στη βίλα στο Μοντεριτζιόνι, στην εξοχή της Τοσκάνης, μαθαίνει από την κληρονομιά Φόνισσα του και να ξεκινήσει την κατάρτιση από τον θείο του Mario. Ezio κάνει επίσης φίλοι με τον εφευρέτη Leonardo da Vinci, ο οποίος τον βοηθά με το έργο του όσον αφορά την αποκρυπτογράφηση ένα κρυπτογραφημένο κώδικα που περιέχει τις μνήμες του Altaïr Ibn-La'Ahad.


Κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας, ο Ezio σκοτώνει τους συνωμότες που εμπλέκονται στο θάνατο του πατέρα του, έρχεται να Rodrigo Borgia, επικεφαλής του Τάγματος των Ναϊτών, ο οποίος ανέκτησε το μήλο της Εδέμ, και αργότερα, ως Πάπας Αλέξανδρος VI έχει στην κατοχή του Ένα άλλο κομμάτι της Εδέμ Cosplay Greece
, η Παπική προσωπικού. Προς το τέλος του Ezio συναντά το ολόγραμμα μιας γυναίκας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι Minerva, και που ισχυρίζεται ότι είναι από έναν πολιτισμό της οποίας τα μέλη παρατηρήθηκαν επίσης στο ίδιο φως από τους αρχαίους λαούς. Minerva αποκαλύπτει μια μεγάλη καταστροφή που έπληξε και κατέστρεψε τον πολιτισμό της, και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να συμβεί και πάλι, σύντομα. Μιλώντας απευθείας στην Desmond, του λέει ότι «τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας." Desmond τραβιέται έξω από το Animus, η Abstergo έχει εντοπίσει καταφύγιό τους. Εκείνος, Lucy και η υπόλοιπη ομάδα καταφέρνουν να ξεφύγουν και σύντομα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο Animus για να αναζητήσετε στοιχεία που μπορούν να τους βοηθήσουν.


Δολοφόνος της Σύμβολο της Πίστεως II: Discovery (2009) λαμβάνει χώρα το 1491, μεταξύ των γεγονότων της Μάχης της Forli και πυρά της ματαιοδοξίας στο Assassin Creed II της. Μια Ezio Auditore ζητηθεί συνάντηση με τον Antonio, τον επικεφαλής του τάγματος κλέφτες στη Βενετία. Μόλις έφτασε Antonio, ανακαλύπτει ότι αυτός και ο φίλος του Luis Santangel χρειάζεστε βοήθεια: Cristoforo Colombo έχει συνάντηση με τον Rodrigo Borgia, ενδιαφέρεται για τα σχέδια του να πλεύσει δυτικά, και Luis υποψιάζεστε ότι αυτό είναι μια παγίδα. Ο Ezio θα προστατεύσει Colombo με επιτυχία. Έτσι, Ezio ταξιδεύει στην Ισπανία για να πάει στη διάσωση κάποιων Assassins φίλους του Charles VIII και ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη για να εξαλειφθούν οι ιεροεξεταστές: πρώτον Gaspar Martinez, ο οποίος είχε κάνει μια δολοφονία Φόνισσα, τότε Pedro Llorente, ο οποίος καταδικάστηκε στην πυρά μια άλλη Φόνισσα, μετά Juan de Martillo, και, τέλος, η γενική ανακριτή, Tomas de Torquemada. Σκότωσε το τελευταίο, Ezio επέστρεψε στην Ιταλία χάρη Luis και ξεκινώντας την αναζήτηση για το τεχνούργημα.


Σε Creed Assassin του: Αδελφότητα (2010), Desmond Miles, στις μνήμες του Ezio Auditore, θα έρθει στην τελική αναμέτρηση με τους Ναΐτες και την Borgia για την επανάκτηση της Ρώμης, όπου θα έχει το πάνω χέρι. Desmond Miles, μαζί με την ομάδα των δολοφόνων που τον συνόδευσε στο τελευταίο κεφάλαιο, πηγαίνει στο Μοντεριτζιόνι και ξαναζήστε τις αναμνήσεις Blazblue Κοστούμια
, εγκαθιστώντας μια βάση εργασίας κάτω από το προπύργιο των Monteriggioni, στο μυστικό κρησφύγετο. Μετά από ένα κομμάτι »του μέρες να ανακαλύψετε τη θέση του μήλου της Εδέμ, το οποίο ήταν στα χέρια του Ezio αιώνες νωρίτερα: βρίσκεται στο υπόγειο της Αγίας Μαρίας στο Ara Coeli, στη Ρώμη. Desmond, χάρη στην όσμωση αποτέλεσμα, ξέρει ακριβώς τι να κάνει, και έτσι λειτουργεί περίεργα συσκευές που διαδρομή του σε ένα ακροβατικό διαδρομή όπου φτάνει με το άλλο το μήλο της Εδέμ. Με το πάτημα προέρχεται υπερφυσικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μυστικιστικής τομέα που σταματά το χρόνο και παγώνει Desmond.