Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Αργότερα ο παραγωγός Gordon και Lloyd Levin και

Δημοσίευσε: ������� 27 �����������, 2017

Αργότερα ο παραγωγός Gordon και Lloyd Levin και τα Universal Studios και την Paramount Pictures προσέλαβε σεναριογράφος David Hayter που επαναδιατυπώθηκε το σενάριο [4], η οποία θεωρείται «πιο κοντά στο Watchmen από ό, τι ο καθένας μπορεί να φανταστεί κανείς."


Μετά από μια περίοδο αδράνειας, Zack Snyder επιβεβαιώνεται ότι μετά την επιτυχία της ταινίας 300 του 2006, αγόρασε τα δικαιώματα για το κόμικ Watchmen Cosplay Greece
.


Για το τμήμα του dr. Jon Osterman / Γιατρός Μανχάταν είχε σκεφτεί Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τότε ο ρόλος ψηφίστηκε το 2007 σε Billy Crudup. Στη συνέχεια, τα άλλα μέλη του καστ επιβεβαιώνεται για την προσαρμογή ταινία που θα δείτε να ασχολούνται μέχρι τις αρχές του 2008: Jackie Earle Haley (Rorschach), Malin Akerman (Silk Spectre), Patrick Wilson (Nite Owl), Μάθιου Γκουντ (Ozymandias) Τζέφρι Ντιν Μόργκαν (Η κωμικός).


Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Vancouver Studios Κινηματογράφου 17 του Σεπτεμβρίου, 2007 και τελείωσε 19 Φεβρουαρίου του 2008.


Η εταιρεία παραγωγής ταινιών είναι η Warner Bros, ήδη ο ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων των άλλων υπερήρωες. Warner έχει χρηματοδοτήσει το κόστος της ταινίας σε έναν προϋπολογισμό ύψους 120 εκατ $, έστω και αν Maria Holic Κοστούμια
, μετά τη φάση της παραγωγής και λίγο πριν από την ταινία, η 20th Century Fox μήνυσε την Warner διεκδικούν τα δικαιώματα κατασκευής: 15 τον Ιανουάριο του 2009 οι δύο πλευρές υπέγραψαν μια οικονομική συμφωνία.


Για το soundtrack πετάχτηκε Tyler Bates κατά το Νοέμβριο του 2007, ενώ τα ειδικά εφέ είχαν αναληφθεί από Suma Abuzaineh και Justin Raleigh.


Η σκηνή άνοιγμα, με τη μάχη μεταξύ του Κωμικός και Ozymandias, διηγείται στο πρωτότυπο, αλλά άφησε να εννοηθεί μόνο, για πιο πολύ μπροστά.


Να ενημερώνει Ozymandias του κωμικού θανάτου είναι Nite Owl όπως συμβαίνει στην ταινία, αλλά Rorschach.


Στο κόμικ, οι ανακαλύψεις του Δρ Μανχάταν επέτρεψαν την ανάπτυξη και την επιβεβαίωση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στο ορυκτών καυσίμων. Στην ταινία, όμως, τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να εκμεταλλεύονται τα παράγωγα του πετρελαίου να κινηθούν, αν και εκείνοι στην εξουσία είναι ακόμα υπό ανάπτυξη από τις βιομηχανίες Adrian Veidt.


δεν διηγείται την προέλευση των Rorscharch μάσκα, εκ των οποίων Walter Kovacs μιλάει με τον ψυχίατρο φυλακή.


Αφαιρέθηκε, κινηματογραφική, η σκηνή του θανάτου του Hollis Mason, το πρώτο Nite Owl Marvel Κοστούμια
, σκοτώθηκε από μια ομάδα κακοποιών (ονομάζονται κόμβοι) ότι η επίθεση του στο σπίτι του.


Σε Ozymandias κόμικ έχει μόνο τρεις υπαλλήλους στο Καρνάκ, βάση του στην Ανταρκτική. Στην ταινία, όμως, έχει στη διάθεσή του μια ολόκληρη ελίτ επιστημόνων.


Η ομιλία Ozymandias για τον Μέγα Αλέξανδρο, στην ταινία, προφέρεται στη βιομηχανική επίσκεψη στο γραφείο του. Στο κόμικ, έχει ακουστεί από Rorscharch και Nite Owl στο Καρνάκ, στον τελικό.


Bubastis, στο κόμικ, είναι κόκκινο, ενώ η ταινία είναι γκρι και λευκό. Επιπλέον, σε Bubastis κόμικ είναι μια λύγκα αν και γενετικά τροποποιημένων, ενώ στην ταινία είναι σαφώς μια τίγρη.


Στην ταινία, ο κωμικός ανακαλύπτει Veidt σχέδιο κρατώντας ένα μάτι για λογαριασμό της κυβέρνησης, η οποία ήθελε να ελέγξει την συνεργασία μεταξύ του Adrian και ο Δρ Μανχάταν. Στο κωμικό αντ 'αυτού, Blake συναντά τυχαία στο νησί όπου οι Veidt επιστήμονες για τη δημιουργία το όλο θέμα, επειδή οι δύο δεν συνεργάζονται με κάθε έργο, το πρωτότυπο έργο.