Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Εάν ένα τάγμα μέλος χρειάζεται 5 για να δείτε την ημέρα

Δημοσίευσε: ������ 23 �����������, 2017

Εάν ένα τάγμα μέλος χρειάζεται 5 για να δείτε την ημέρα, δεν είναι ασυνήθιστο για κάποιες κοινότητες συγκεντρώσει εκατοντάδες παίκτες ή ορισμένες συντεχνίες όπου υπάρχει ένας παίκτης Lollipop Chainsaw Κοστούμια
. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε εναλλακτικό χαρακτήρες, εκτός από την κύρια χαρακτήρα του στο τάγμα. Ο πλοίαρχος του τάγματος είναι ο κύριος ρυθμιστής της συντεχνίας. Ωστόσο, μπορούν να αναθέτουν ορισμένα προνόμια και τα καθήκοντα που αναθέτουν σε κάποια μέλη της συντεχνίας. Αυτοί οι παίκτες τότε ονομάζεται και αξιωματικοί εντολή να βοηθήσει την αρχηγό του τάγματος, ιδίως διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της κοινότητας, όταν ο πλοίαρχος του τάγματος δεν είναι συνδεδεμένος.


Στο World of Warcraft, ένας από τους λόγους για τους οποίους μια συντεχνία σχεδιάζει επιδρομές. Πράγματι, είναι δυνατό να δημιουργήσει μια επιδρομή με παίκτες από διαφορετικές συντεχνίες - ή με τους παίκτες που δεν «συντεχνίες» - συχνά οι παίκτες προτιμούν να συνδέσει με τους ανθρώπους που παρακολουθούν τακτικά Cosplay Greece
, στο βαθμό τα μέλη μιας συντεχνίας είναι πιο ανεκτικοί με το άλλο και να μάθουν πώς να παίξουν ο ένας τον άλλον. Ο στόχος της κοινότητας μπορεί γενικά να επιτευχθεί μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να φτάσει πιο γρήγορα στο στόχο.


Αντίθετα, οι παίκτες μπορούν να ληφθούν αμέσως για να ολοκληρώσει τον αριθμό που απαιτείται για ένα μπουντρούμι ή RAID (το παρατσούκλι του "pick ups ή PU").


Αν κάποιοι συντεχνίες προσλάβει παίκτες on the fly, άλλοι απαιτούν μια υποψηφιότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τάγματα αποκλειστικά προσανατολισμένη επιδρομές, με όρους περισσότερο ή λιγότερο δύσκολο να ανταποκριθεί. Συνήθως τα κριτήρια περιστρέφονται γύρω από το χρόνο παίζοντας περιορισμούς του παίκτη, η συνοχή του Lollipop Chainsaw Κοστούμια, την ακρίβεια του, την ηλικία του, επιδρομές εμπειρία "υψηλού επιπέδου" (HL, υψηλού επιπέδου), την ικανότητά του να του επενδύσει για τον παίκτη του τάγματος κοινότητάς του για την πορεία της στον εξοπλισμό των χαρακτήρων του.


Η επέκταση κατακλυσμό έφερε ένα πιο συγκεκριμένο λειτουργικό Τάγμα, δημιουργώντας μια εξέλιξη του τάγματος έκρηξη γεγονότα ειδικά για το τάγμα. Αυτή η αύξηση περιορίζεται σε 25 επίπεδα, κάθε προσφορά επίπεδο ξεκλείδωτη πρόσθετο όφελος που προορίζονται μόνο για τα μέλη της συντεχνίας. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει επίσης στα μέλη να διατηρούν το τάγμα τους, δεδομένου ότι η αύξηση της φήμης τους, με τα μέλη του τάγματος τους, μπορούν να πάρουν πρόσθετα στοιχεία, απρόσιτες με άλλα μέσα.


Στη συνέχεια, το επίπεδο του τάγματος έχει αφαιρεθεί, αλλά μερικά από τα οφέλη (όπως η επίκληση της Safe Guild) devennus είναι έμφυτη σε όλες τις συντεχνίες


Η επιτυχία του World of Warcraft, το άνοιγμά της στο κοινό και σύστημα παιχνιδιού της, που ανταμείβει τους παίκτες με βάση τις επενδύσεις τους σε χρόνο παιχνιδιού, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί παίκτες ένα φαινόμενο εθισμού. Ωστόσο, η πολιτική αυτή έχει εξελιχθεί σταδιακά από την αρχή του World of Warcraft, σε ένα επίπεδο που τώρα, ακόμη και οι πιο περιστασιακοί παίκτες μπορεί να έχει έναν χαρακτήρα σχεδόν τόσο ισχυρό όσο τους παίκτες που ξοδεύουν πολύ χρόνο LovePlus Κοστούμια
. Υπάρχει επίσης ένα γονικό σύστημα ελέγχου για τη ρύθμιση της κατανάλωσης, αφήνοντας αυτό το παιχνίδι κατά τη διάρκεια μια δεδομένη χρονική στιγμή κάθε μέρα, αλλά ο αντίκτυπος αυτού του συστήματος περιορίζεται σε μαθητές των οποίων οι κηδεμόνες κόπο να το δημιουργήσει.