Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Η δεύτερη γενιά Pokemon

Δημοσίευσε: ������ 20 ���������, 2016  • Δεύτερη Περίοδος της δημιουργίας: χρυσό, ασήμι, κρύσταλλο


  • Pokémon Dream εποχή δεύτερη σειρά των παιχνιδιών για την πώληση από το 1999, Game Boy Color παιχνίδια "Pokémon Kim Silver" στην Ιαπωνία Pokemon Κοστούμια. Παιχνίδια τον Οκτώβριο του 2000 για την πώληση στην Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική, την ευρωπαϊκή εκδοχή για την πώληση τον Απρίλιο του 2001. Παρόμοια με την προηγούμενη γενιά, ενισχυμένη ριμέικ "Pokémon κρυστάλλου» μετά την πώληση.


  • Αυτή η γενιά εισήγαγε 100 νέες θησαυρός μπορεί να ονειρευτεί (από την αρχή έως το τέλος του χόρτου μαργαρίτα Celebi), συνολικά 251 είδη του θησαυρού μπορεί να ονειρευτεί για τη συλλογή, την κατάρτιση και τον πόλεμο. Νέα στοιχεία του παιχνιδιού περιλαμβάνει τις επιπτώσεις του κιρκαδιανού συστήματος στο παιχνίδι γεγονότα (που αντιστοιχεί στον πραγματικό χρόνο κόσμο), για να αξιοποιήσει πλήρως το Game Boy Color διαθέσιμα χρώματα, αναβαθμισμένο σύστημα διαδραστικής αποθήκευση, συλλογή Pokémon και τις δεξιότητες της ισορροπίας και να φέρουν στηρίγματα , η εισαγωγή δύο νέων ιδιοτήτων (κακό και χάλυβα) να ισορροπήσει καλύτερα ο ένας θησαυρός μπορεί να ονειρευτεί δυνατά και αδύνατα σημεία, Po μπορούν να τροφοδοτούν τα όνειρα, η πόλη ονομάστηκε η νέα περιφερειακή και προαιρετικά το φύλο πρωταγωνιστής. Η δεύτερη γενιά είναι μοναδική, μετά την εξερεύνηση όλη την πόλη όπου οι παίκτες μπορούν να έρθουν και να εξερευνήσετε όλη την αρχική ανοικτά θέση.


  • Η δεύτερη γενιά παρακλάδι από τα παιχνίδια περιλαμβάνουν "κουτί Pokémon Συμμαχία" Game Boy Color έκδοση του "πλατεία Pokémon"? Nintendo 64 κατοικίδιο παιχνίδι προσομοίωσης "σας Pikachu"? "Pokémon Colosseum" sequel για το Nintendo 64 παιχνίδι "Pokémon Colosseum 2"? Κοστούμια Anime λίγες Nintendo E σχετίζονται αναγνώστη Pokémon mini-games, και μερικά μπορεί θησαυρός όνειρο συμπρωταγωνίστησε στο "Smash Brothers" sequel, Nintendo GameCube παιχνίδι "Smash Brothers DX". "Pokémon ΜΙΝΙ", η πώληση Δεκεμβρίου 2001 στην Ιαπωνία που μεταφέρουν τα παιχνίδια.