Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ BRAVO Σύνοψη

Δημοσίευσε: ����� 25 ���������, 2016  • "Τα κορίτσια Bravo" γνωστό και ως κορίτσι Viva (Ιαπωνικά: ΚΟΡΙΤΣΙΑ bu ra ボ ー, κορίτσια Bravo), είναι ma ri お Kaneda κόμικς. Kadokawa Shoten είχε δημοσιεύσει «Νεολαία Ναι Μηνιαία" serial. 2004 Καλοκαίρι animation. Κόμικς που δημοσιεύθηκε από την κινεζική έκδοση της Ταϊβάν Ανατολή εμπόρους, δέκα τόμους.


  • οικόπεδο


  • Το περιεχόμενο αυτής της ιστορίας είναι για τον ήρωα Sasaki χιόνι στην πόλη ένα ζευγάρι Mizuno κορίτσια έχουν μια φοβία, κατά την επαφή με τα κορίτσια από τις κυψέλες θα είναι τα μικρά αγόρια. Ο γείτονάς του είναι ένα παιδί, είναι μια παιδική ηλικία και ονομάζεται Tong βαμμένα τα κορίτσια, αλλά όχι σε άμεση επαφή μαζί της.


  • Μια μέρα, λόγω του χιονιού σε μια ευκαιρία να περάσουν από την μπανιέρα στο σπίτι στον εκπληκτικό κόσμο του δάσους είναι Κέλιο μπλε, σαφή κατανόηση των Ηνωμένων Πολιτειών (Milkha Lu), πιο σοκαρισμένος όταν μαζί της, δεν υπάρχει καμία αλλεργικές αντιδράσεις. Ως εκ τούτου, ο ίδιος προσπαθούσε να καθαρίσει συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιστορία είναι για τον ήρωα και την ηρωίδα ενδιαφέρον συνέβη στο λεωφορείο, όταν οι δύο.