Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Πιο σκούρο από BLACK Ρύθμιση Περιγραφή

Δημοσίευσε: ������� 25 �����������, 2016

πόρτα
  • Πριν από δέκα χρόνια, από τη δέσμη διεισδύει το μυστήριο του σχηματισμού της Γης διαμετρήματος 10 χιλιόμετρα άγνωστη. Δύο «πόρτες» βρίσκονται στη Βραζιλία, «Πύλες του Ουρανού" και βρίσκεται στο Τόκιο, "τις πύλες της κόλασης." Με την έλευση της πόρτας, τα ουράνια σώματα εκτός από τον ήλιο εξαφανίζεται από τον ουρανό, ο ουρανός έχει αντικατασταθεί από ένα "ψευδή ουρανό." "Πόρτα" οδήγησε στην εμφάνιση της σύμβασης και κούκλα και να παράγει μια ποικιλία ουσιών και μυστηριώδη είδη. Το εσωτερικό του είναι γεμάτο με ειδικά σωματίδια (τα "πύλη" σωματίδια), μια ποικιλία των φυσικών φαινομένων έχουν στρεβλωθεί νεκρές ζώνες.


Με σύμβαση  • Με την έλευση του «πόρτα» από την ανθρώπινη μετάλλαξη από τις υπερδυνάμεις. Που έγινε η σύμβαση, χωρίς κανένα λόγο, αλλά τυχαία. Μια τυπική σύμβαση, το πνεύμα του έχει ρυθμιστεί ώστε να εγωιστική λογική σκέψη, θα χρησιμοποιήσει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την επίτευξη του σκοπού, είναι γενικά εμφανίζεται ανάλγητη. Σύμβαση που πρέπει να πληρώσει για την ικανότητα να χρησιμοποιούν την "τιμή" (ή αλλαγές στις ενέργειες επιβολής τους), η οποία είναι η προέλευση της "σύμβασης πρόσωπα" στο όνομα. Συμβάσεις μπορούν να έχουν την ίδια ικανότητα, αλλά το περιεχόμενο και ο τρόπος καταβολής της τιμής έχει ποικίλει. Δεν υπάρχει απόλυτη συσχέτιση μεταξύ της ικανότητας και των τιμών.


  • Σύμβαση και ψευδείς αστέρια στον ουρανό-ένα αντιστοιχία. Υπάρχουν φασματική απόκριση όταν η δυνατότητα να χρησιμοποιούν, ο χρόνος του θανάτου σε μια πτώση μετεωρίτη. Συνήθως ανέλυσε μέσω της αστρονομίας αστέρι σύμβαση τμήμα που θα γίνει για ένα αριθμό Messier. ικανότητα συμβολαίου να ξεκινήσει ένα άλλο σημάδι του φαινομένου είναι ο μαθητής με κόκκινο χρώμα, το σώμα απελευθερώνει μια μπλε la Horno Putnam εκπέμπουν φως.


  • Δεν έχω πληρώσει το τίμημα της σύμβασης που θα γίνει "καθυστερημένη πληρωτές (μορατόριουμ)", δεν μπορούν να ελέγξουν τις ικανότητές τους, και τελικά να γίνει η πλήρης απώλεια του εαυτού Doll.


κούκλα  • Οι συμβάσεις είναι παρόμοια, το ίδιο με ένα "πόρτα" που προέρχεται από την ανθρώπινη μετάλλαξη, επίσης, με την "πόρτα" για την εξάλειψη και την εξαφάνιση. Αναζητά χάσει εντελώς την αίσθηση και την αίσθηση της ιδιοκτησίας, όπως οι κούκλες σε γενικές γραμμές, δεν είχαμε λάβει εντολή δεν μπορεί δικές δράση.