Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Σπείρα πολύ διαφορετικό κόσμο στον κόσμο

Δημοσίευσε: ������� 20 �����������, 2017

Σπείρα πολύ διαφορετικό κόσμο στον κόσμο Continental βρίσκεται στα παιχνίδια Final Fantasy παιχνίδια πριν, αλλά αυτή η έκδοση για να γίνει παρόμοιο με το μοτίβο σε ένα μεγάλο μέρος της Νοτιοανατολικής Ασίας, το πιο αξιοσημείωτο είναι ο σεβασμός φυτικής ύλης, την τοπογραφία, την αρχιτεκτονική, καθώς και τα ονόματα. σχεδιαστής χαρακτήρα Tetsuya Nomura αναγνωρίστηκε Αυστραλασία Cosplay Greece
, την Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία είναι οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν το σχεδιασμό του πολιτισμού και της γεωγραφίας της Spira, ιδιαίτερη προσοχή στη γεωγραφική θέση νότια του νησιού: Besaid και Κυλικά. Είπε επίσης ότι άλλο κόσμο Σπείρα του Final Fantasy παιχνίδια πριν συνδυαστεί λεπτομερώς επίπεδο, κάτι που είπε είναι να δημιουργήσει μια αίσθηση της πρόσκρουσης για τη συντήρηση κατά τη διαδικασία σχεδιασμού. Παραγωγός Yoshinori Kitase αισθάνθηκε αν οι ρυθμίσεις πίσω στη μεσαιωνική ευρωπαϊκή φαντασία, φαίνεται ότι δεν θα βοηθήσει την πρόοδο του παιχνιδιού της ομάδας ανάπτυξης. Ενώ σκεφτόταν για τα διάφορα περιβάλλοντα, συγγραφέας Kazushige Nojima πρότεινε ένα φανταστικό κόσμο με ασιατικά στοιχεία.


Επτά κύριοι χαρακτήρες παίζονται στο Final Fantasy X είναι Tidus, ένα blitzball αστέρι ισχυρή και αισιόδοξη? Yuna, ένα summoner ψιθύρισε διακριτικά και ότι βάζουμε πάντα τους άλλους πριν από τον εαυτό της? Kimahri Ronso, η εξορία των Ronso είναι επιφορτισμένη με την προστασία Yuna μέχρι πάνω απ 'όλα? Wakka, ένας παίκτης blitzball και είναι ένας πιστός πρωτοπαλίκαρο των παραγγελιών Yevon? Lulu, ένας στωικός και ψύχραιμος, αλλά είναι μια πραγματική Μαύρη Mage? Auron, ήταν ένας σιωπηλός μοναχών πολεμιστών? και Rikku, η Αλ Bhed κοπέλα αναιδής με εκτεταμένη γνώση των μηχανημάτων Guardians of the Galaxy Κοστούμια
. Ο κύριος κακοποιός του παιχνιδιού είναι Seymour Guado καρδινάλιοι και οι άλλοι καρδινάλιοι της λατρείας του Yevon, ενώ γίγαντα φυλές τέρας φάλαινα Sin χρησίμευσε ως κύρια πηγή συγκρούσεων.


Το επίκεντρο του επικεφαλής σχεδιασμού υποστήριξη χαρακτήρων Fumi Nakashima είναι να διασφαλιστεί ότι οι χαρακτήρες από πολλές διαφορετικές περιοχές και πολιτισμούς που προσδιορίζονται μέσω διαφορετικών ρούχα, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν γρήγορα και εύκολα είναι μέλη της μικρής ομάδας, αντίστοιχα. Για παράδειγμα, είπε ότι οι εθνοτικές μάσκες και γυαλιά Al Bhed δίνει αυτή την ομάδα μια ματιά "παράξενο και εκκεντρικό", ενώ η στολή Ronso καθιστά ευκολότερο να δείτε στη μάχη.


Final Fantasy X ξεκίνησε στο τέλος της ιστορίας, ο κύριος χαρακτήρας, Tidus, περιμένοντας με τους φίλους έξω από την κατεστραμμένη πόλη της Zanarkand. Tidus αφηγείται μια σειρά γεγονότων που οδήγησαν στο σημερινό πρόεδρο της του, που διήρκεσε περισσότερες από πλοκή του παιχνιδιού. Ξεκίνησε στην πατρίδα Tidus, υψηλής τεχνολογίας της πόλης και να μην καταστρέφονται Zanarkand, όπου ήταν ένα δημοφιλές αστέρι του αθλητισμού blitzball νερό. Σε μια blitzball ανταγωνισμού, η πόλη δέχθηκε επίθεση από ένα μεγάλο πλάσμα κρύβεται κάτω από το νερό είναι γνωστό ως αμαρτία. Η πόλη καταστράφηκε και Tidus και Auron αμαρτία έφερε στον κόσμο της Spira.


Μετά την άφιξή του στο Spira, Tidus διασώζεται από τους δύτες Al Bhed στην περιοχή, και χάρη σ 'αυτόν ζητώντας από πού να έρθει, ένας από αυτούς, Rikku, του είπε ότι Zanarkand καταστράφηκε νωρίτερα 1000 χρόνια. Μετά από μια άλλη επίθεση από μια αμαρτία, Tidus διαχωρίζεται από τους δύτες και παρασύρει στο τροπικό νησί της Besaid, όπου συναντά Wakka, ο αρχηγός της τοπικής blitzball. Wakka εισάγει Tidus να Yuna, ένας νεαρός summoner σχεδιάζουν ένα ταξίδι στην εγκαταλειμμένη πόλη της Zanarkand να αποκτήσουν «τελική Αιών», το μόνο όπλο που μπορεί να νικήσει την αμαρτία Guilty Gear Κοστούμια
, το τέρας περιγράφεται ως τιμωρία της ανθρωπότητας για τα εγκλήματά τους. Yuna είναι να συνοδεύσει τους σωματοφύλακές της, Λούλου, Wakka και Kimahri. την ομάδα τους ταξίδεψε στη συσπείρωση των αιώνων, να υπερασπιστεί και να αντισταθεί στις επιθέσεις της αμαρτίας. Στη συνέχεια συναντήθηκαν Auron, που αργότερα εντάχθηκε στην ομάδα. Αποκαλύπτει να Tidus ότι ο πατέρας Yuna, ο Λόρδος Braska? Ο πατέρας του Tidus, Jecht? και ο ίδιος είχε ένα ταξίδι και να νικήσει Sin πριν από δέκα χρόνια. Tidus έχει πει ότι ο πατέρας του πέθανε στη θάλασσα πριν από δέκα χρόνια. Μετά από αρκετές συναντήσεις με την αμαρτία, Rikku συμμετείχε μαζί τους, ο οποίος αποκαλύπτεται για να είναι ο ξάδελφος του Yuna. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, Tidus και Yuna γνωστοποιήσουν μεταξύ τους μέσω κοινών εμπειριών και των κοινών συμφερόντων τους.