Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

ΤΥΧΗ νύχτα διαμονή με θησαυρό

Δημοσίευσε: ����� 18 ���������, 2016  • Ως απόδειξη των ψυχών του θησαυρού με το λεγόμενο εργαλείο θησαυρό που οπλίζεται στο μύθο των ψυχών που ευλόγησε. Επίσης γνωστό ως η Noble Phantasm. Λέγεται ότι έχει απαράμιλλη δύναμη της σύγχρονης μάγος, τη στιγμή που η χρήση αυτών των θρύλων θα παίξει έξω όπως το σκοπό αυτό.


  • Λόγω της δύναμη και την αποτελεσματικότητα του θησαυρού με αυτό που έχουν βασίζεται στο μύθο μπορεί να είναι, επίσης, ερμηνεύεται ως "φαντασία του ανθρώπινου σκελετού γίνεται ένοπλη». Αν και ως επί το πλείστον να λάβει τα ξίφη, τα όπλα και τα τόξα και άλλα όπλα για την επίθεση και σχήμα για το σκοπό αυτό, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν ψυχές κατέχουν την ασπίδα, και το δαχτυλίδι στέμμα και άλλα σχήματα με το θησαυρό.


  • Bao φώναξε μέσα από ένα πραγματικό όνομα, στη μαγεία για να ξεκινήσει. Η χρήση αυτής της μεθόδου, εκτός από φωνάζοντας το πραγματικό του όνομα, και έχουν μια περιορισμένη συσκευή λειτουργία μαγική τελετουργία είναι το ίδιο, έτσι ώστε να μπορεί να ειπωθεί έχει εγκατασταθεί ένας θησαυρός μαγικό τελετουργικό.