Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Τι είναι Μαύρο Cosplay Butler Anime

Δημοσίευσε: ������� 24 �����������, 2016

 Μαύρο Butler προσαρμόστηκε από τον Mike Henry της Toboso Yana και όπως το ίδιο όνομα, ένα whitch ταινία σε σκηνοθεσία Kentaro Otani και Kei'ichi Sato, έγραψε από τη Βικιπαίδεια, και ενήργησε με Hiro Mizushima, Ayame Goriki, Μιζούκι Yamamoto, Yuka και Takuro Ohno, ήταν επίσης μια ταινία σασπένς και προβλήθηκε στις 18/1/2014 στην Ιαπωνία. Η ταινία αφηγείται την ιστορία για το Butler ονομάζεται Sebastian -Michaelis φροντίζει 12-year-old αριστοκράτη Ciel Phantomhive.


 Ο Butler Sebastian (protraied από Hiro Mizushima) είναι ένας άνθρωπος ότι παρόλο που ο χαρακτήρας είναι alittle κακό, αν η γνώση, τη δύναμη, την ιδιοσυγκρασία, εμφάνιση και ακόμη όλες οι πτυχές είναι τέλεια. Ως Bulter almight, ανήκει στον μαγικό οικογένεια μελισσών Vendome που έχει larges των επιχειρήσεων, και περιβάλλει το νεαρό διοικητή κόμης Χουάν Feng Qing Xuan (protraied από Ayame Goriki) όλη την ώρα. Qingxuan είναι ένα κορίτσι που ονομάζεται Ξυλί, πριν από δέκα χρόνια, όταν κληρονόμησε την κόμη, που σφραγίζεται ταυτότητά της ως γυναίκα για κάποιους λόγους, ο ίδιος πάντα στο νεαρό άνδρα εικόνα των ατόμων με επώδυνες μυαλό. Αυτός είναι συχνά σε αντίθεση με τον Sebastian, αλλά εξακολουθούν να δημιουργήσει το μόνο και ισχυρότερο "master-slave» σχέση, και χρησιμοποιούνται ακόμη και τη ζωή να νοιάζονται ο ένας τον άλλο. Από την άλλη πλευρά, η μαγεία της οικογένειας των μελισσών, όπως η «βασίλισσα φύλακα" ρόλο από γενιά σε γενιά, και προσωπικά ασχοληθεί με το σωρό μυστικές συναλλαγές που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν. μια μέρα, ο Qingquan και Sebastian έλαβε την εντολή της βασίλισσας και να ξεκινήσει να διερευνήσει μια επίσημη πρεσβεία για την αλήθεια του "serial μουμιοποίηση εκδήλωση μυστηριώδη θάνατο", μετά την οποία βρήκαν τα μυστηριώδη κάρτες Ταρώ στη σκηνή. την ίδια στιγμή, τα κορίτσια εξαφανίστηκαν γεγονός συνέβη στη μια πόλη μετά την άλλη, η ασφάλεια αστυνομία Εξωτερικών Υποθέσεων του Προεδρείου της επαρχιακής μύλο γάτα Saneatsu (protraied από Kishitani Goro) διέταξε υποδεέστερη Ωτίδα του Chak δεκατρείς (protraied από Yasuda), Ματσουμίγια έξυπνο (protraied από Ono Επέκταση Lang) να εντοπίσουν τον δολοφόνο, και σταδιακά Ωτίδα Chak κλειδώσει τους υπόπτους σε μυστικές μαγεία πλοίαρχο και τον υπηρέτη. Οικουμενική μπάτλερ Sebastian άρχισαν συνεχή έρευνα, βρήκε τελικά το κλειδί για να συνδέει τα δύο περιστατικά ένδειξη «μαύρο πρόσκληση», αλλά πίσω από τα μαύρα προσκλήσεις είναι ένα απολύτως δεν μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα απαγορευμένο κόσμο. Προκειμένου να εξακριβωθεί η αλήθεια, η Qingquan αποφάσισε να σπάσει σε άγνωστο έδαφος, τι συνέβη στη συνέχεια και πώς η φοβερή σκιά πίσω από αυτό.

 Hiro Mizushima σκέφτηκε ο ρόλος του μπάτλερ ήταν τέλεια, και δεν μπορεί να το τελειώσω, οπότε αρνήθηκε να protray για πολλές φορές. Για να πείσει αυτόν, ο σκηνοθέτης τον έπεισε για πολλές φορές, μετά από αυτές τις σκέφτηκαν έναν τρόπο να ζητήσει Mizushima να βοηθήσει σεναριογράφος Black Rock Μιάν και να σχεδιάσουν το σενάριο, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην παραγωγή, και σταθερά για να παρακολουθήσουν την τακτική συνεδρίαση του πληρώματος . Μέχρι το σενάριο κοντά στην ολοκλήρωσή της, παραγωγός εκ νέου εμφάνιση πρόσκληση, Mizushima τελικά συμφώνησαν να ενώσουν, ξόδεψαν ένα χρόνο και μισό εν τω μεταξύ. Το αρχικό εκδότη παρέχεται μια κατάσταση που ο μπάτλερ πρέπει να παίζεται από Hiro Mizushima. Παραγωγός προτεινόμενες αλλαγές στάδιο του χρόνου η ιστορία και το υπόβαθρο, εκτός από τον Sebastian ρόλους όλα τα πρωτότυπα. Αλλά Charles Άδωνις εικόνα είναι πολύ κλασικό, τόσο κλασική εμφάνιση του επεκτείνεται επίσης σε Qingxuan. Mizushima σκέφτηκε ότι "το λίπος διάβολος ήταν πραγματικά παράξενο", έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του 50 kg σωματικού βάρους, άρχισε πρόγραμμα απώλειας βάρους. Περαιτέρω, δεδομένου ότι πολλές σκηνές δράσης, έλαβε επίσης αυστηρή εκπαίδευση μάχης.

 Παραγωγός Matsubase αλήθεια πηγαίνει συχνά στο εξωτερικό, λόγω της εργασίας, και ως εκ τούτου, είχε ακούσει τα πιο δημοφιλή τρία ιαπωνικά κόμικς είναι "One Piece" "Naruto" και "μαύρο διάκονος» στο εξωτερικό και, στη συνέχεια, είχε την ιδέα της βάζοντας το κόμικ στην οθόνη. Hiro Mizushima ότι εμπλέκονται πολλά, και, επίσης, κλήθηκε να κλιπ μαζί, αξίζει να σημειωθεί ότι το πραγματικό του όνομα "KikoMo» περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο των παραγωγών. Η ζωντανή εκδοχή είναι πάντα ένα άχαρο πράγμα, όπως το Εαρινό Φεστιβάλ Gala. Η αμφιλεγόμενη ζωντανή έκδοση Μαύρο Butler απελευθερώθηκε τελικά, μια ιαπωνική ιστοσελίδα anime συνέντευξη από τον κινούμενο έκδοση του Sebastian Daisuke, επαίνεσε την ταινία και είπε ότι η ταινία ήταν αρκετά καλή, και κάποια «καυχηθεί» ήταν πολύ μακριά. Όποια και αν είναι η έκβαση της ταινίας ζωντανής δράσης, μπορεί να προσθέσει περισσότερους αναγνώστες για το κόμικ Μαύρο Butler. Αρχικό manga στην Κίνα ήταν υψηλή δημοτικότητα με, επίσης, το βίντεο αφορά Κινέζοι χρήστες του διαδικτύου. επιδόσεις του box office ήταν λίγο κοινό, δεν επιτευχθεί ένα μεγάλο ξέσπασμα. Για τη φήμη, η ιαπωνική ταινία ιστοσελίδα Yahoo δίνει μια μέτρια βαθμολογία 3,45, μπορεί να δει κανείς από το μήνυμα των χρηστών, το επίκεντρο της ιστορίας είναι unlivable, το σύνολο των Sebastian δεν ταιριάζει με το πρωτότυπο. Μαύρο Butler είναι γεμάτη αντιπαραθέσεις, αλλά το απέραντο θέμα κάνει ακόμα πολλοί νέοι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το δημοφιλές κόμικ έργο βιβλίο από τους κινηματογράφους.