Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

ένα ακροδεξιό περιοδικό του οποίου είναι παθιασμένος αναγνώστης

Δημοσίευσε: ������� 27 �����������, 2017

Ερευνώντας τη συνωμοσία, Rorschach και Nite Owl ανακαλύψετε ότι Veidt είναι υπεύθυνος για τα πάντα. Rorschach εναποθέτει τις υποψίες του στο περιοδικό του, το οποίο στη συνέχεια αφήνει την εκδοτική έδρα της Νέας ζων εις τα σύνορα, ένα ακροδεξιό περιοδικό του οποίου είναι παθιασμένος αναγνώστης. Rorschach και Nite Owl φτάσετε στο καταφύγιο της Ozymandias στην Ανταρκτική και να τον αντιμετωπίσουμε. Ozymandias επιβεβαιώνει ότι πίσω από όλα τα γεγονότα της συνωμοσίας, ο ιθύνων νους πίσω από τη δολοφονία του ο κωμικός, ο Μανχάταν αναγκαστική εξορία, και το οικόπεδο για να πλαισιώσει Rorschach, και μάλιστα ανέβασε την απόπειρα της δολοφονίας του, προκειμένου να ξεφύγουν από την υποψία . Εξηγεί ότι το σχέδιό του είναι να ενοποιήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Σοβιετική Ένωση και να αποτρέψει έναν πυρηνικό πόλεμο, αλλά να το πράξει σήμαινε καταστροφή κάποιες πόλεις στον κόσμο, χάρη στην έκρηξη του αντιδραστήρα ότι, με το πρόσχημα της παροχής δωρεάν ενέργειας για τον κόσμο, που είχε κατασκευαστεί με την επιστημονική ομάδα του SQU Ε.δ. μαζί με τον Δρ Μανχάταν. Rorschach και προσπάθεια Nite Owl να τον σταματήσει Cosplay Greece
, αλλά Ozymandias τους νικά και αποκαλύπτει ότι το σχέδιό του είναι ήδη στη θέση τους: οι αντιδραστήρες πυροδότησε και τις ενεργειακές υπογραφές αναγνωρίζονται ως εκείνες του Μανχάταν, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ευρέως υπεύθυνη.


Silk Spectre και Μανχάταν φτάνουν στα ερείπια της Νέας Υόρκης και πρέπει να αναφέρει ότι το έργο του Veidt. Στη συνέχεια teleport στην Ανταρκτική βάση του Ozymandias. Veidt προσπαθεί ανεπιτυχώς να σκοτώσει Μανχάταν. Αναγκάστηκαν να παραδοθούν, ο όμιλος εμφανίζει τις τελευταίες ειδήσεις στην τηλεόραση, στην οποία Νίξον επιβεβαιώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σοβιετική Ένωση ήταν σύμμαχοι ενάντια στο νέο "κοινό εχθρό", ο Δρ Μανχάταν. Οι ήρωες συνειδητοποιούν ότι η αποκάλυψη της αλήθειας θα καταστρέψει τον κόσμο αυτή τη νέα δύσκολη ειρήνη. Rorschach, ακλόνητη στην αμβλεία ακεραιότητά του, ωστόσο, δεν προτίθεται να παραμείνει σιωπηλός και δυνάμεις, όπως ο Δρ Μανχάταν για να τον σκοτώσει. Μανχάταν, μετά από ένα τελευταίο φιλί στο Silk Spectre, τότε μέρος στην εξερεύνηση ενός άλλου γαλαξία, ενώ ένας εξαγριωμένος άξονα Nite Owl Veidt, η οποία παρά τα όσα υπερασπίζεται τις δράσεις της. Κουκουβάγια και Spectrum στη συνέχεια να αποφασίσει να φύγει Ozymandias στην Ανταρκτική.


Επιστροφή στην πόλη της Νέας Υόρκης για την ανοικοδόμηση, Laurie αποκαλύπτει στη μητέρα του να γνωρίζει την αλήθεια για την Κωμωδία και, τέλος, αγκαλιάζουν οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται. Εν τω μεταξύ Maid Κοστούμια
, στην έδρα της Νέας ζων εις τα σύνορα, ο σκηνοθέτης καταγγέλλει ότι η ειρήνη μεταξύ της Αμερικής και της Ρωσίας δεν θα πρέπει να φορούν κάθε είδηση που δίνει το κέρδος με την εφημερίδα, όταν ξαφνικά ένας νεαρός εργαζόμενος βρίσκει τον εαυτό του στα χέρια περιοδικό Rorschach με όλους η αλήθεια.


Η ταινία είχε μια πολύ ταραγμένη ιστορία: σε δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τα χέρια του πολλές μελέτες σε όσους μέχρι 20th Century Fox στην Warner Bros.


Fox αγόρασε τα δικαιώματα για την ταινία μεταξύ 1986 και 1990 για την κατασκευή του πρώτου φιλμ παρουσιάζεται στο Largo International. Μετά την αποτυχία των Largo, τα δικαιώματα πέρασαν στον παραγωγό Lawrence Gordon, με την υπόσχεση να καταβάλει το ποσό που οφείλεται στο Fox όταν η ταινία αναπτύχθηκε από τους άλλους.


Μετά τον παραγωγό Τζόελ Σίλβερ είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης Τέρι Γκίλιαμ [1] (μετά από τον σκηνοθέτη Paul Greengrass [2]) για να ενεργοποιήσετε? Μετά από αρκετά προσχέδια σεναρίου είπε ότι ήταν δυνατόν να κάνω μια ταινία τουλάχιστον οκτώ ώρες.


Μετά Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Paul Greengrass είχε εμπλακεί από την Paramount Maleficent Κοστούμια
, αλλά ακυρώθηκε το πρόγραμμα για οικονομικές διαφορές.