Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

αξιολόγηση Dragon Ball Έργων

Δημοσίευσε: ������ 22 �����������, 2016


  • "Μαργαριτάρι" είναι ένας από τους πλέον σημαίνοντες Κινέζοι ιαπωνικά κόμικς, είναι ένα διάσημο ιαπωνικό σκιτσογράφος ωραιότερα δημιουργήματα Akira Toriyama του. Η ιστορία οδηγεί τον αναγνώστη από χωριό σε πόλη, από γείωση στον αλλοδαπό, από τώρα και να οδηγήσει στο μέλλον, τόσο συναρπαστικό αγώνα και ειλικρινή συγκίνηση.

  • "Dragon Ball" η επιτυχία είναι άνευ προηγουμένου, δεν είναι μόνο η «Νέοι άλμα" πούλησε περισσότερα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο «Νέοι Magazine», επιβιβάστηκαν στο 6.530.000 ιστορικά υψηλά, επηρεάζονται επίσης το πρότυπο μετά από την ιαπωνική manga, τη γέννηση της νεανικής διάχυτη αίματος στο βασιλικό Κόμικς η έννοια. Akira Toriyama συνομηλίκους με σχεδόν ζωντανός Obata κωμική παράσταση σκιτσογράφος διαβίωσης "τρόφιμα ονειροπόλος" στο κωμικό συνολικά θα χωριστούν σε «αγαθός άνθρωπος» και «διεφθαρμένους Man" κατηγορίες, η έννοια αυτή είναι από το "Dragon Ball" ξεκίνησε.

  • "Μαργαριτάρι" είναι ένα ειδικό σύμβολο των ιαπωνικών manga. Μιλώντας για την επιτυχία "Dragon Ball", πολλοί φίλοι του ανθρώπου και εμπειρογνώμονες του κλάδου διεξήχθη ανάλυση, το σημείο ο καθένας του άποψη είναι διαφορετική, αλλά υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα βασικά η ίδια.

  • Κατ 'αρχάς, η οθόνη αγωνίζονται αίσθηση δύναμης. Καταπολέμηση σχεδιασμό σκηνές του φακού, είτε είναι από την αίσθηση της έντασης της δράσης ή του σχεδιασμού κινείται, ακόμη και αν η χώρα εξακολουθεί να είναι το ισχυρότερο. Ειδικά όταν χρησιμοποιείτε την κοινότητα Γουκόνγκ βασιλιά του μποξ, μεγάλης εμβέλειας επίθεση στην πτήση, συντριβή, σώμα με σώμα, πολύ καλή μετατροπή.

  • Δεύτερον, η ταινία έχει μια οπτική αίσθηση του στυλ. Νήσος Σαν Μινγκ χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο αριθμό από τμήματα των κόμικς εμφανίζονται στην ταινία δράσης στην Ευρώπη και την Αμερική, ειδικά στην ιστορία, όταν η σύγκρουση επιταχύνεται σημαντικά οθόνη ρυθμό, και συμπαγή σύγκλιση, ώστε οι αναγνώστες να εκτιμήσουν τη δράση μοιάζει με μια ταινία.

  • Τρίτον, η μοναδική φαντασία και sci-fi στοιχεία. το ίδιο Σαν Μινγκ Island είναι ένα sci-fi βιβλία εραστή από το σχεδιασμό του, ένα "μικροκάψουλα", όπου μπορείτε να πλάθω σπίτια, αυτοκίνητα, σκάφη και άλλα εργαλεία θα είναι σε θέση να δει την επιστημονική εμμονή του. Comics στα βουνά, στη συνέχεια, από τους απλούς φασαρία της πόλης, από τη γη στο διάστημα Namek, στην extradimensional κοινότητα wangwu, φαντασία Akira Toriyama συνεχίζει να κινητοποιήσει την όρεξη του αναγνώστη, μπορεί να εκδοθεί μετά από 42, πολύ σε μεγάλο βαθμό από το κοινό προσέλκυσε στον υπέροχο κόσμο του Dragon Ball.

  • Τέταρτον, και το πιο σημαντικό, είναι η ιστορία συνοπτική, δημοφιλής, αλλά δεν είναι αφελής. "Μαργαριτάρι", οι χαρακτήρες της ιστορίας είναι πάντα απλή λογική συμπεριφοράς, Goku και φιλική τους συντρόφους του να νικήσει πάντα τους κακούς, τη διασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης, και όχι προσωπική φιλοδοξία. Οι κακοί και οι κακές αναγνώστες δεν θα ανησυχείτε πάρα πολύ καλά μπλεγμένος. Όλα σε όλους τους κακούς εμπνέουν πάντα ο καθένας βάναυση μίσος, καλό διεγείρουν πάντα την οργή των συμπάθειά μας. Αυτό μπορεί να μεγιστοποιήσει προσελκύσουν αναγνώστες διαφόρων ηλικιών, μπορούμε να πούμε το ίδιο και τώρα στο νησί Σαν Μινγκ κόμικ σύγκριση είναι επιτυχής.