Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

αρχίζει την έρευνα του Παρατηρητηρίου και κατά τη διάρκεια της α

Δημοσίευσε: ������� 15 �����������, 2017

Από τότε, ο Edward μαζί με το πλήρωμά του, αρχίζει την έρευνα του Παρατηρητηρίου και κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, χωρίς τη θέλησή τους συνεχίζει να αναμιχθεί μεταξύ των Assassins και των συγκρούσεων Ναΐτες. Μόλις βρείτε το Παρατηρητήριο συνειδητοποιεί ότι χαμένη όλη του τη ζωή χωρίς λόγο και αποφασίζει να ενταχθούν οι δολοφόνοι να πραγματοποιήσει μια καλή αιτία Devil May Cry Κοστούμια
. Μετά την ήττα των Ναϊτών στα νησιά της Καραϊβικής, δίνει την κατοικία του στο Assassins και επιστρέφει στην Αγγλία με την κόρη του, Jennifer. Χρόνια αργότερα, Edward ξαναπαντρευτεί και έχει άλλο ένα γιο που ονομάζεται Haytham.


Creed Δολοφόνος της: Πειρατές (2013) έχει οριστεί κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής της πειρατείας. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια γαλλική πειρατικό που ονομάζεται Alonzo Batillia σε αναζήτηση του θησαυρού Olivier Levasseur. Ωστόσο, οι ενέργειές του τον έριξε στην αιώνια σύγκρουση μεταξύ Assassins και Templars, οι οποίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την έρευνά του.


Σε Creed Δολοφόνος της: Rogue (2014), Ο Shay Patrick Cormac είναι ένας νεαρός Φόνισσα που προσχώρησαν στην Αδελφότητα στην Αμερική με επικεφαλής τον μέντορα του Αχιλλέα Davenport. Μαζί με τον φίλο του Liam, ο ίδιος έχει σταλεί από το σύμβουλο σε μια αποστολή σε αναζήτηση ενός χειρογράφου και μια παράξενη κουτί (τόσο της Εδέμ), τόσο στην κατοχή του Ναού. Εν τω μεταξύ, το 1754 οι εντάσεις μεταξύ της Γαλλίας και της Αγγλίας να αυξήσει σε έκρηξη πολέμου των επτά ετών ». Shay χρησιμοποιεί την επιστημονική γνώση από τον Benjamin Franklin, για να ανοίξετε το παράθυρο μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας. Ανακαλύπτει στη Λισαβόνα την θέση ενός επιπλέον τεχνούργημα και Achille μέντορα, γνωρίζοντας ότι, όταν ενεργοποιείται, Shay θα είχε προκαλέσει ένα τρομερό σεισμό, στέλνει τον αγνοεί το ανακτήσετε. Πράγματι Shay σώζεται από θαύμα, και, συνειδητοποιώντας ότι ο μέντορας του Αχιλλέα ήθελε να χρησιμοποιήσει τα αντικείμενα εναντίον των Ναϊτών, αποφασίζει να προδώσει την Αδελφότητα, να κλέψουν εκείνους που έχουν στην κατοχή τους και, περιβάλλεται από ένα βράχο, βυθίζοντας μαζί με τα αντικείμενα. Βρέθηκε από το συνταγματάρχη Γεώργιο Monro στη Νέα Υόρκη, ο Shay συνεργάζεται με τον εαυτό του, όταν ανακαλύπτει την ένταξη του στο Τάγμα των Ναϊτών.


Όταν Monro σκοτώνεται, και το χειρόγραφο έχει κλαπεί από τους δολοφόνους, ο ίδιος αποφασίζει να γίνει Ναϊτών τον εαυτό του, έκανε την επίσημη από τον Μεγάλο Μάγιστρο Haytham Kenway (Σε Δολοφόνος της Σύμβολο της Πίστεως IV: Black Flag). Αυτός θα αναγκαστεί να σκοτώσει τον αξιοσέβαστο Adewale Φόνισσα για να αποδείξει την πίστη του. Αργότερα ανακάλυψε τη θέση των Assassins και, ακριβώς για να βρείτε το κουτί και το χειρόγραφο Cosplay Greece
, θα ασχοληθεί με αρκετούς φίλους του από το παρελθόν. Αργότερα, το 1760, στα βόρεια του Ατλαντικού, μαζί με Haytham φτάνει ο πρώην μέντορας Αχιλλέα και τον παλιό του φίλο Liam σε μια κρύπτη κάτω από τον πάγο, πανομοιότυπο με εκείνο της Λισαβόνας, όπου ο Αχιλλέας καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάρει το κομμάτι της Εδέμ χωρίς αυτό να καταστρέφεται. Liam αγγίξετε κατά λάθος το τεχνούργημα εξαπολύοντας ένα σεισμό και, αργότερα, η καταπολέμηση της Shay λέγοντάς του ότι το πλαίσιο δεν θα βρεθεί ποτέ, και πεθαίνουν, ο ίδιος έριξε από έναν απότομο βράχο με το χειρόγραφο. Haytham σώσει Achille από το Shay, λέει ότι η Αδελφότητα στην Αμερική δεν υπάρχει πια σήμερα, και επίσης επειδή αυτό θα πω στους άλλους της ματαιότητας των Assassins αντικείμενα. Πολλά χρόνια αργότερα, το 1776 Shay είναι στις Βερσαλλίες όπου βρίσκει και σκοτώνει τη Φόνισσα με κουτί: Charles Dorian (πατέρας Arno Dorian, με Creed Assassin του: Ενότητας).


Σε Δολοφόνος της ΙΙΙ (2012), το παιχνίδι συνεχίζεται ακριβώς εκεί που είχε τελειώσει Αποκαλύψεις: Desmond ξυπνάει από κώμα μετά από την παραλαβή από τις οδηγίες του Δία για το πώς να αποτρέψει την ηλιακή κατακλυσμό προγραμματιστεί για τις 21 Δεκέμβρη του 2012, χρησιμοποιώντας ένα παλιό ναό των προδρόμων βρίσκεται στο Τορίνο, στη σύγχρονη Πολιτεία της Νέας Υόρκης Disney Κοστούμια
. Η ομάδα είναι επίσης παρούσα William Miles, ο πατέρας του ήρωα και μέντορα της σύγχρονης Assassins. Desmond λιποθυμά για την όσμωση αποτέλεσμα και τοποθετείται πίσω στο Animus, όπου ξαναζεί τις αναμνήσεις των δύο αγγλικών τους προγόνους του, Haytham Kenway (γιος του Edward Kenway, πρωταγωνιστής της Δολοφόνος της Σύμβολο της Πίστεως IV: Black Flag), έζησε μεταξύ της Αγγλίας και της Βόρειας Αμερικής στο δέκατο όγδοο αιώνα και Connor Kenway, γιος του Haytham.