Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

επιδρομές συχνά διαρκούν περισσότερο από 3 ώρες

Δημοσίευσε: ������ 23 �����������, 2017

Από την άλλη πλευρά, η κινεζική κυβέρνηση έχει λάβει περιοριστικά μέτρα για να περιορίσει τον αριθμό των ωρών της καθημερινής παιχνίδι με συνδρομή, το μέτρο αυτό ισχύει μόνο για τους παίκτες που συνδέονται από το έδαφός της.


Το φαινόμενο του εθισμού είναι ότι ο παίκτης πρέπει να ενημερώνει συνεχώς τον εξοπλισμό του, αν θέλει να κάνει τον χαρακτήρα του πιο ισχυρό, μια αναγκαιότητα, αν ο ίδιος δεν θα είναι ένα βάρος για το τάγμα του Cosplay Greece
. Αυτή η αίσθηση του ανήκειν και το καθήκον να το τάγμα του, είναι το αποκορύφωμα του εθισμού, δεδομένου ότι ο παίκτης πρέπει να συνδεθούν μαζί τα μέλη του τάγματος του, αν επιθυμεί να συμμετάσχει στις δραστηριότητές τους (συχνά το βράδυ). Ο τύπος επιδρομή των δραστηριοτήτων είναι το πιο εθιστικό επειδή ο παίκτης έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην ομάδα, είναι συχνά απαραίτητο και αναντικατάστατο για την συντεχνία του, η οποία προσθέτει επιπλέον βάρος στους ώμους του. Επιπλέον, επιδρομές συχνά διαρκούν περισσότερο από 3 ώρες. Ο παίκτης αναπτύσσει επίσης την καταπολέμηση της αντανακλαστικά / κινηθούν σχετικά με τις διάφορες ικανότητες του χαρακτήρα του, που γίνεται ισχυρότερο ενάντια σε άλλους ανθρώπους ή ενάντια σε αφεντικά (κύρια τέρατα) στο παιχνίδι. Έτσι η δύναμη του εξαρτάται αναλογικά με το πόσο καιρό η συσκευή είναι συνδεδεμένη.


Πριν από την απελευθέρωση της επέκτασης «Το Burning Crusade", ο παίκτης που δεν ήθελε ο χαρακτήρας του να χάσει της, που απέκτησε ήταν σχεδόν αναγκάστηκε να υπογράψει τουλάχιστον τόσο πολύ κάθε μέρα. Κάποιοι παίκτες δεν δίστασε να δαπανήσει περισσότερο από 10 ώρες την ημέρα, εγκαταλείποντας έτσι την εκπαίδευση ή την απασχόληση τους.


Για την ασφάλεια, τον Αύγουστο του 2011, οι κύριες νορβηγικές συνεταιριστικές καταστήματα "Coop Norge», αποφάσισε να μην πουλήσει το παιχνίδι, γιατί ήταν το αγαπημένο Μπρέιβικ, ο συγγραφέας του μια θανάσιμη επίθεση στις 22 διπλής Ιουλίου 2011.


Το παιχνίδι Lucky Dog1 Κοστούμια
, χαρακτηριστικό των άλλων αδειών Blizzard κάνει μια σύνθεση των περισσότερων από τις ιδέες του είδους, χωρίς να φέρει πραγματικές καινοτομίες, αλλά από την τελειοποίηση των υφιστάμενων στοιχείων και την εξισορρόπηση αυτό στο μέγιστο. Για το σκοπό αυτό, Blizzard έχει δημιουργήσει ομάδες εντοπισμό σε χώρες όπου το παιχνίδι διανέμεται έτσι ώστε να μπορεί να μεταφράσει το παιχνίδι ολοκληρωτικά (σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνο η χειροκίνητη) και συνεχώς να τους φέρει ενημερώσεις και αλλαγές. Blizzard έκανε επίσης βέβαιος ότι το παιχνίδι του μπορεί να επωφεληθεί από άνω του μέσου όρου της προσβασιμότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερους υπολογιστές με έως και πέντε ετών.

World of Warcraft είναι επίσης διαφορετικό από τα άλλα MMORPGs από την επιθυμία των προγραμματιστών δεν βαριούνται casual gamers από την απόκτηση του συστήματος επίπεδα βοήθειας:


ένα περιστασιακό παίκτη, ή το "casual", μπορεί να έχει ένα «μπόνους» για να κερδίσει δύο φορές περισσότερη εμπειρία από σκοτώνοντας τέρατα. Περισσότερα υπόλοιπο avatar στο πανδοχείο (ή κεφαλαίο), θα αισθάνονται πιο "χαλαρή" και να επωφεληθούν από αυτό το μπόνους?


Πολλές αποστολές μπορεί να γίνει μόνο?


Υπάρχει επίσης ένα τυχαίο εργαλείο μπουντρούμι για να βρείτε μια ομάδα μπουντρούμι 5-10 λεπτά που εξοικονομούν πολλή εμπειρία σε σύντομο χρονικό διάστημα (20 λεπτά το μέγιστο) και το κέρδος εμπειρία είναι ακόμη μεγαλύτερη αν εμείς είναι «αναπαύονται» Metal Gear Solid Κοστούμια
.