Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

ξεκίνησε πολύ πριν με κλιπ αποτέλεσμα ώσμωσης

Δημοσίευσε: ������� 15 �����������, 2017

Μοιάζει με τη φωνή του Juno, στο μονόλογο του, ξεκίνησε πολύ πριν με κλιπ αποτέλεσμα ώσμωσης, λέει ο Desmond ότι δεν ήξερε τίποτα για το τι συμβαίνει και θα της και τους συνανθρώπους του καθοδηγήσει. Η δύναμη της εξουσίας της τάξης της Apple της Εδέμ στο σώμα του Desmond κακό με τη λεπίδα απέκρυψε Lucy Stillman, εντολή που τρέχει, οδηγεί Desmond σε μια κατάσταση σοκ. Στις πιστώσεις που μπορείτε να ακούσετε τις φωνές των Bill Miles και ενός άλλου Φόνισσα ότι βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί Desmond αποφασίσει να το βάλει πίσω στο Animus, να του επιτρέψει να επιβιώσει.


Σε Creed Δολοφόνος της: Αποκαλύψεις (2011) Desmond, σε κατάσταση κώματος, πίσω στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να βγείτε από το Animus? με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Θέμα 16 Dead or Alive Κοστούμια
, θα πρέπει να διαχωρίζονται από τους προγόνους Altaïr Ιμπν La-Ahad και Ezio Auditore ξαναζήσει μνήμες από το παρελθόν τους, ανακαλύπτοντας στο τέλος της ζωής τους και να έρθουν σε σχετικά με το μυστικό που πηγαίνει πέρα από τον πόλεμο μεταξύ των Assassins και Templars. Desmond θα πρέπει να σώσει τον κόσμο, προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη της καταστροφής του χιλιετίες πριν, όταν οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με ανώτερα όντα και μερικά εκ θαύματος επέζησε από την ηλιακή καταιγίδα. Στο τέλος του ταξιδιού του, το πίσω μέρος της Μινέρβα ολογράμματος, αυτή τη φορά υποστηρίζεται επίσης από τον Δία και την Ήρα, που απευθύνονται σε Desmond λέγοντάς του ότι για να σώσει τον κόσμο θα πρέπει να φέρουν σε ένα υπόγειο ναό, όπου είχε εργαστεί.


Στο τέλος αυτού του οράματος, ο Ezio ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι είναι μόνο ένα μέσο με το οποίο «Αυτοί που ήρθαν πριν" ήθελαν να μιλήσω με τον Desmond, και τοποθετείται το μήλο της Εδέμ, όπου είχε βρεθεί, ο ίδιος αποφάσισε να μην το πάρετε με τη φράση: "έχω δει πάρα πολύ για μια ζωή." Το παιχνίδι τελειώνει με Desmond, ξύπνησε Animus, λέει: «Ξέρω τι πρέπει να κάνουμε."


Σε Creed Assassin Chronicles: Η Κίνα το παιχνίδι ακολουθεί τις περιπέτειες του Shao Jun, τελευταία Assassin Αδελφότητα είχε απομείνει από τους Κινέζους, μετά την επιστροφή του στην Κίνα το 1526, ενώ η Δυναστεία των Μινγκ άρχισε να κλονίζεται Cosplay Greece
. Αναζωογονημένη μετά τη συνάντησή του με τον Ezio Auditore στη Φλωρεντία, και οπλισμένοι με stealth ικανότητες και μαχητική της, Ιουν θα βάλω έξω για εκδίκηση εναντίον των Ναϊτών, προκειμένου να αποκατασταθεί πέσει Αδελφότητα του.


Σε Δολοφόνος της Σύμβολο της Πίστεως IV: Black Flag (2013), τον Ιούνιο του 1715, στα ανοικτά των ακτών της Κούβας, του πειρατή Edward Kenway πηδαλιούχου, νικά τη βρετανική φρεγάτα HMS Ειδυλλιακό και βρήκε το σώμα ενός άνδρα ένα γυάλινο κύβο και ένα γράμμα που είχε υποσχεθεί η ουσιαστική ανταμοιβή σε όσους είχαν φέρει το θέμα προς τον κυβερνήτη της Κούβας, Laureano Torres y Ayala. Edward φορώντας ρούχα του ανθρώπου, και αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αβάνα. Στην παρούσα, κατά το έτος 2013, αποδεικνύεται ότι ένας υπάλληλος της Abstergo μόλις απαλλαγούν μια γενετική μνήμη του Edward Kenway Animus.


Θα διαπιστώσετε ότι Abstergo είναι η εταιρεία-προπέτασμα της σημερινής Τάξης των Ναϊτών. Στην Αβάνα, Edward συνειδητοποιεί ότι Duncan Walpole, ο άνθρωπος μυστήριο των οποίων ο Έντουαρντ πήρε την ταυτότητα, ήθελε να εγκαταλείψει το Τάγμα των Assassins να ενταχθούν οι Ναΐτες, του οποίου κυβερνήτης είναι μέλος, και ότι τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται την πρόσβαση σε ένα μέρος που λέγεται Παρατηρητήριο Devil King Sanguko Basara II Κοστούμια
. Για να έχετε πρόσβαση θα πρέπει να έχετε το αίμα ενός ανθρώπου που ονομάζεται Wise, αλλά από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε, ο τελευταίος αποφασίσει να μην συνεργαστεί. αληθινή ταυτότητα του Έντουαρντ ανακαλύπτεται και κατέλαβε τα πλοία στα αγγλικά Ναϊτών. Edward καταφέρνει να ξεφύγει με έναν άλλο κρατούμενο που ονομάζεται Adewale στο Brigantine El Dorado. Έντουαρντ αποφασίζει να κρατήσει το μετονομασία jackdaw πλοίο.