Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

σετ φόντο Overwatch

Δημοσίευσε: ������� 19 �����������, 2016

σετ φόντο Overwatch (Ovewatch Cosplay)Η προέλευση της κρίσης

Πρόωρη δεκαετία του 2020, σχεδιάστηκε από τους ανθρώπους για να δημιουργήσουν τεχνητή νοημοσύνη μηχανή (αναφέρεται ως Τσι μηχανική), το οποίο αποσκοπεί στην ενίσχυση της παραγωγής και τη δημιουργία οικονομικής ευημερίας του κόσμου. Ωστόσο, το απίστευτο συνέβη, της Χιλής ένοπλες γίνεται κακόβουλες και ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή στρατιωτικών ρομπότ που προσπαθούν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα.

Οι κυβερνήσεις απέτυχαν να σταματήσουν την επίθεση των ευφυών μηχανών, και ως εκ τούτου, τα Ηνωμένα Έθνη για να δημιουργήσει μια διεθνή ειρηνευτική οργάνωση, στην εξέγερση κατά ευφυείς μηχανές. Συγκεντρώνει καλύτερο και ελίτ οργάνωση του κόσμου ονομάζεται "Overwatch», η οποία θα επικεντρωθεί στην δύναμη του στρατού ρομπότ ξεκίνησε ένα ασύμμετρο πόλεμο.

Η αρχική ομάδα Overwatch είναι: στρατιώτες από τη Γερμανία Reinhard Wilhelm, Σουηδία μηχανικός όπλα Tuobi Ang Lindh Holm, δύο αμερικανοί στρατιώτες ενίσχυσε το τεστ - τη στρατιωτική τους στενούς φίλους - Gabriel · Laiye Si (θάνατος) και ο Jack Morrison (76 στρατιωτών), Liao και η Άννα (η μητέρα του Φαραώ Αετού).

Overwatch Laiye Si εξελέγη ηγέτης, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι στην πραγματικότητα ο τίτλος τιμητικός ηγέτης, Morrison τρέχει για όλους να γίνει μια τρομερή ομάδα πάλης.

Χιλής ένοπλες κρίση συνεχίστηκε για πολλά χρόνια, μια προσαρμοστική θαλάσσιων ρομπότ σκότωσε ένα μεγάλο αριθμό των ινδικών ανθρώπων, κατέστρεψαν την Αυστραλία, σχεδόν κατέστρεψε τη Σιβηρία και την κορεατική χερσόνησο. Όμως, παρά την εξαιρετικά δύσκολη, Overwatch επιτυγχάνεται επίσης κάποιες νίκες.

Ρώσοι νίκησαν και έκλεισε Κέντρο Πληροφοριών τους, η Νότια Κορέα έστειλε υπέρ τυχερών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιος πρωταθλητής D.Va, είναι μια νέα mech μήνυση εναντίον θαλάσσιων ρομπότ. Κρίση προκάλεσε βαριές απώλειες και τις απώλειες και στις δύο πλευρές, οι άνθρωποι να κερδίσει την τελική νίκη, χάρη σε μεγάλο βαθμό Overwatch.

Στο τέλος Houmolisen κρίση προήχθη σε διοικητή της Overwatch, Laiye Si είναι υπεύθυνη για την "Σκιά Catcher» - ένα μυστικό που κρύβονται στις σκιές της δράσης, και ότι η οργάνωση δεν περιορίζεται ρητά επίσημο.

  Με το πέρασμα του χρόνου, πόρων και ενέργειας για να κυριαρχήσει αυξανόμενη οργάνωση Overwatch να προσλαμβάνουν περισσότερα μέλη και να οργανώσει την επίθεση μετατραπεί σε μια παγκόσμια ειρηνευτικές οργανώσεις, μια σειρά από ταλαντούχους ανθρώπους να ενταχθούν στην Overwatch.Η ομάδα Καταστροφή

Ενώ το υπόλοιπο της η παγκόσμια κατάσταση χειρότερη, αλλά το χειρότερο από όλα τις κατηγορίες εναντίον Overwatch. αμέλειά τους προκάλεσε την αποτυχία της κακοδιαχείρισης, της διαφθοράς και των καθηκόντων υψηλό επίπεδο ασφάλειας, απώλεια αποθήκευσης όπλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται και «Σκιά Catcher" μυστικό τμήμα αποκαλύπτεται. Οι κυβερνήσεις ζήτησαν τα Ηνωμένα Έθνη για να κλείσει το "επαναλαμβάνεται περισσότερο από ό, τι βλάπτει την εθνική κυριαρχία,« η οργάνωση. Επιδεινώνεται δημόσια δυσπιστία, και σύντομα μία φορά Overwatch ήρωες έγινε ο στόχος της καχυποψίας και του μίσους, των Ηνωμένων Εθνών που έχει συσταθεί μια επιτροπή για να διερευνήσει τις καταγγελίες.

Εξεταστική Επιτροπή οδήγησε τελικά στη διάλυση της Overwatch, αλλά πριν από το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη. Κυρίως στους ισχυρισμούς Lai Yesi και Morrison ο οποίος, μετά από μια προαγωγή Morrison, οι δύο άνδρες ποτέ δεν μίλησε, και αυτό τους επιτρέπει να διερευνήσει τους ισχυρισμούς διαμάχη φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο.

2042 "Πέτρα" Overwatch διάταγμα σε οποιαδήποτε μορφή είναι παράνομη δράση και θα χρεωθεί. Overwatch έξυπνη κρίση είναι πάνω από 20 χρόνια μετά τη διάλυση.

Overwatch μετά τη διάλυση των μελών της επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο. Όπως και πολλά πορτρέτα McRae έγινε μισθοφόρους, τους αγγέλους και Reinhardt να συνεχίσουν ηρωικό αγώνα τους, ενώ άλλοι, όπως ο Ουίνστον, όπως αναμονή για την επιστροφή των ηρώων, μαύρο κρίνο είναι ακόμα ζωντανός? οδική οργή και τρελή ποντίκι στον κόσμο εντός του πεδίου εφαρμογής του εγκλήματος? οικογένεια του εγκλήματος Shimada εξακολουθεί να διατηρεί τη δύναμή της στην Ιαπωνία (αν και οι κληρονόμοι Hanzo αριστερά)? ένα απαλό αμυντικό ρομπότ φρούριο περιπλάνηση στον κόσμο? Jack Morrison, τώρα ένας αυτοαποκαλούμενος κηδεμόνες των μασκοφόροι στρατιώτες: 76, από την αρχική Overwatch να κλέψει ένα όπλο για τη θανάτωσή τους εχθρούς του, μπλοκάροντας δρόμους? Laiye Si έγινε ένα φοβερό δολοφόνος του θανάτου, και να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν Overwatch πρώην μέλη.Επιστροφή και πάλι

Μετά Overwatch διαλύθηκε στη Ρωσία ξέσπασε στο δεύτερο Χιλής ένοπλες κρίσης, και οδήγησε στο θάνατο του «μαύρου νύχι» που διοργάνωσε το κυνήγι και να σκοτώσει μέλη της πρώην φύλακας και την πρωτοπορία που αποσκοπούν στη διατήρηση μιας αρμονικής σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και ευφυείς μηχανές και ρομπότ, μαύρο Winston νύχι εισέβαλαν τη βάση, σχεδόν έκλεψε τα δεδομένα σχετικά με τα πρώην μέλη του Overwatch, σε αυτή την περίπτωση, ανεξάρτητα από Winston "Πέτρα" διάταγμα και συγκαλείται εκ νέου τα μέλη Overwatch.