Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

σκηνοθέτης των ταινιών «Αλλοδαπών» κα

Δημοσίευσε: ������� 27 �����������, 2017

Οι πρώτες προσπάθειες για τη δημιουργία μιας ταινίας X-Men-Men ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, μαζί με ταινίες όπως "Spider-Man" και "Hulk". James Cameron, σκηνοθέτης των ταινιών «Αλλοδαπών» και «Ο Εξολοθρευτής», πιστεύεται ότι ήταν ο πιο πιθανός υποψήφιος για τους διευθυντές της ταινίας, αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ.


Το 1996, η εταιρεία "Fox |" δημιούργησε την τηλεοπτική ταινία "Generation X" Cosplay Greece
, με βάση την ιστορία του X-Men.


Το 2000, η εταιρεία «20th Century Fox» παράγει την ταινία "X-Men". ο σκηνοθέτης της ταινίας Bryan Singer έχει γίνει. κόμικς μεταφορά στην οθόνη άξιζε $ 75 εκατομμύρια. Η ταινία, μαζί με το "Blade" και "Spider-Man" συλλέγονται καλές κριτικές τόσο θεατές και κριτικούς, οι δημιουργοί ελπίδα ότι αυτό θα αναβιώσει το θέμα της υπερήρωες στην οθόνη.


Το 2003 κυκλοφόρησε την ταινία "X-Men 2», μια ταινία σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Σίνγκερ, επίσης, έγινε Kigurumi Κοστούμια
. Η δεύτερη ταινία ήταν μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι το πρώτο.


Το 2006 ήρθε η τρίτη ταινία "X-Men:. The Last Stand" ο σκηνοθέτης της ταινίας Brett Ratner έχει γίνει. Τραγουδίστρια δεν είχε γίνει ο διευθυντής του τρίτου μέρους, επειδή ήταν απασχολημένος στην ταινία "Superman Returns". Η ταινία απέφερε συνολικά $ 120 εκατομμύρια που έχουν ήδη κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο και να θέσει ένα τέλος ρεκόρ για την πρώτη ημέρα της πρεμιέρας (45 εκατομμύρια δολάρια).


Το 2009 ήρθε η τέταρτη ταινία - "X-Men: The Beginning. Wolverine "spin-off, η οποία μιλά για τη ζωή του ένας από τους κύριους χαρακτήρες σε προηγούμενες ταινίες - Wolverine από τη γέννηση μέχρι την απώλεια μνήμης. Στα επεισόδια της ταινίας ήταν νέοι Charles Xavier και τους Κύκλωπας, δεν περιορίζεται σε μια αναπηρική καρέκλα. Η ταινία αφηγείται πώς Wolverine πήρε adamantium σκελετό του και τη σύγκρουση μεταξύ Wolverine και Sabretooth. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία της ταινίας λίγο αποβάθρα με το πρώτο και το δεύτερο μέρος της τριλογίας.


Το 2011, ήρθε πέμπτη ταινία - "X-Men: First Class", το οποίο είναι ένα prequel, η οποία λέει για τις περιπέτειες μιας ομάδας, όταν ήταν ακριβώς πρόκειται Kill Bill Κοστούμια
. Νέοι Καθηγητής Χ και Magneto που παίζεται από τον James McAvoy και Michael Fassbender, Emma Frost και τον Ιανουάριο Jones παίζει. Στο ρόλο της Mystique εμφανίστηκε η Jennifer Lawrence. Η ταινία λέει για το πώς τους φίλους Καθηγητής Χ και Magneto, η διαδικασία της ίδρυσης Xavier Σχολείο για παιδιά με μεταλλάξεις και το σχηματισμό του X-Men.


Το 2013 ήρθε η έκτη ταινία - "Wolverine:. Η Immortal" Η ταινία είναι μια συνέχεια των ταινιών "X-Men: The Last Stand".


Το 2014 ήρθε η έβδομη ταινία - "X-Men: Days of Future Παρελθόν". Mystic κατέστρεψε τον κακοποιό, ο οποίος ήταν ένα σημαντικό γερουσιαστής. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι στο μέλλον όλα τα γενετικά προηγμένη άνθρωποι εκτίθενται σε παρενοχλήσεις από τις αρχές και αναγκάστηκε να κρυφτεί από τις ειδικές μονάδες φρουροί. Για να αλλάξετε την ιστορία του μυαλού Wolverine αποστέλλεται πίσω στο χρόνο. Εκεί εγκαθίσταται σε νέους σώμα του και προσπαθεί να διορθώσει τις μεταλλάξεις σφάλμα που οδήγησε σε αυτές τις φοβερές συνέπειες για αυτούς.


Το 2016 ήρθε όγδοη ταινία - "X-Men: Αποκάλυψη". Τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας είχε τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο, όπου οι μεταλλάξεις και τους απλούς ανθρώπους που αγωνίζονται για τη θέση τους κάτω από τον ήλιο. X-Men με πρόσωπο με τον πιο επικίνδυνο εχθρό του - το αρχαίο μεταλλαγμένο Αποκάλυψης, ένα πλάσμα που θα μπορούσε να είναι η τελευταία μάχη όχι μόνο για τις μεταλλάξεις, αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.