Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

του οποίου το όνομα είναι κόκκινο

Δημοσίευσε: ������ 23 �����������, 2017

Υπάρχουν φιλικό NPC (των οποίων τα ονόματα εμφανίζονται με πράσινο χρώμα) εχθρικό NPCs (κυρίως από τα απέναντι NPCs φατρία και τέρατα) του οποίου το όνομα είναι κόκκινο. Υπάρχουν επίσης ουδέτερη NPCs το όνομα του οποίου είναι κίτρινο. NPCs στις πρωτεύουσες και πόλεις μπορούν να πωλούν και να αγοράζουν αγαθά, αποτελούν το χαρακτήρα σύμφωνα με την κατηγορία και τα επαγγέλματα του, δίνουν αποστολές Cosplay Greece
, συνδέστε το με το Auction House (παίκτες πωλήσουν τα στοιχεία τους σε πλειστηριασμό), και παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται στο παιχνίδι. Κάποια προσφέρουν μόνο μια άκρη ή ένα κομμάτι της ιστορίας, ενώ άλλοι υπερασπιστεί την πόλη ενάντια σε πιθανούς εισβολείς.


Οι χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν από παίκτες εκπροσωπούνται από είδωλα στον online κόσμο του Azeroth. Κατά τη δημιουργία ενός χαρακτήρα στο World of Warcraft My Chemical Romance Κοστούμια
, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει από δώδεκα διαφορετικές φυλές και δέκα κατηγορίες χαρακτήρων. Οι αγώνες κατανέμεται εξίσου μεταξύ των δύο παρατάξεων, της Συμμαχίας και της Horde.


Η Συμμαχία αποτελείται από ανθρώπους, ο Night Elves, νάνους, ξωτικά, Draenei και Worgen.


Η Horde αποτελείται από Orcs, Undead, Tauren, Trolls, ξωτικά και ξωτικά του αίματος.


Υπάρχει μια νέα φυλή (από το Wow Mists της Pandaria) ονομάζεται "Pandaren» και αυτή η φυλή μπορεί να επιλέξει μεταξύ των δύο παρατάξεων που θα ενταχθούν.


Επιπλέον, υπάρχουν πολλές φυλές NPC, όπως Ogres, το Murlocs, Nagas, των Κενταύρων ...


Ουσιαστικά, οι νέες κατηγορίες που υπάρχουν είναι ο Shaman, κυνηγός, το Warlock, Druid, πολεμιστής, Mage, Paladin, Priest και κλέφτης. Τα μαθήματα διαθέσιμα για να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα του εξαρτάται από την επιλεγμένη αγώνα. Είκοσι-έξι συνδυασμοί των τάξεων και των αγώνων είναι δυνατό για κάθε παράταξη, για συνολικά πενήντα δύο συνδυασμοί στο World of Warcraft: Burning Crusade. Πριν από την εκταμίευση της πρώτης παράτασης, θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε paladins στο Συμμαχίας και Shaman ως Horde.


Η δέκατη τάξη, Death Knight, διατέθηκε για την οργή επέκταση του Lich King, ανεβάζοντας τον αριθμό των συνδυασμών των τάξεων και των αγώνων που διατίθενται για κάθε φατρία σε τριάντα έξι. Είναι κοινώς γνωστό από την DK αρχικά (συντομογραφία για το Death Knight). Η τελευταία είναι διαθέσιμη μόνο αν ο παίκτης έχει ήδη ένα ελάχιστο επίπεδο χαρακτήρα 55. Έτσι, θα δημιουργήσει ένα άλλο Ιππότης Θάνατος χαρακτήρα που θα επιπέδου που έχει ήδη 55.


Η επέκταση κατακλυσμό πρόσθεσε δύο αγώνες που παίζονται (Worgen και Goblins) και ένα μεγάλο αριθμό πρόσθετων συνδυασμών.


Η επόμενη διεύρυνση, Mists της Pandaria εισάγει μια νέα φυλή, την Pandaren και μια νέα κατηγορία NightWing Κοστούμια
, ο μοναχός. Στην περίπτωση αυτής της νέας φυλής μόνο ο παίκτης μπορεί να επιλέξει να συμπεριλάβει οποιαδήποτε από τις δύο παρατάξεις ανάλογα με την επιλογή τους.