Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

το τέλος της ταινίας προσαρμογή της Zack Snyder έχει αλλάξει

Δημοσίευσε: ������� 27 �����������, 2017

Σε σύγκριση με το κωμικό, το τέλος της ταινίας προσαρμογή της Zack Snyder έχει αλλάξει. Στο τέλος του κόμικ, στην πραγματικότητα, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, θα πρέπει να υλοποιηθεί ένα τεράστιο γιγαντιαίο καλαμάρι, το αποτέλεσμα των γενετικών πειραμάτων Veidt και σκόπιμα ενέπνευσε στην εμφάνιση με τους εισβολείς οι εξωγήινοι Πόλεμος των Κόσμων, η οποία θα εκδώσει ένα ισχυρό ψυχικό κύμα Cosplay Greece
, ικανό για να σκοτώσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της πόλης, για να αναφέρω ένα άλλο της αφήγησης φαντασίας από πενήντα χρόνια. Στην ταινία, όμως, Ozymandias, χρησιμοποιώντας μια μηχανή που έχει κατασκευαστεί με τον Δρ Μανχάταν, προκαλεί μια καταστροφική ατομική έκρηξη στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια, κατηγορώντας μόνο ο γιατρός.


Η φράση "Τίποτα δεν τελειώνει», ειπώθηκε από Laurel Juspeczyk τέλος της ταινίας, αντίθετα εκτίθεται από τον Δρ Μανχάταν για να Ozymandias τελευταίο διάλογο μεταξύ των δύο, λίγο μετά το τελευταίο έχει υλοποιήσει το σχέδιό της.


Στην έκδοση ταινία της ταινίας έχει παραλειφθεί τα μέρη σχετικά με το κωμικό μέσα στο κόμικ Τα Παραμύθια της Μαύρης φορτηγό και οι χαρακτήρες που συνδέονται με αυτά, ακόμη και αν ο μαύρος και ο εφημεριδοπώλης εμφανίζονται σε μια γρήγορη καμέα στη σκηνή της καταστροφής της Νέας Υόρκης. Αργότερα Medical Στολή Κοστούμια
, Τα Παραμύθια της Μαύρης φορτηγό δημοσιεύθηκε ως ταινία κινουμένων σχεδίων από μόνη της και συμπεριλήφθηκε στην έκδοση Ultimate Αποκοπή του Watchmen, μαζί με πολλές άλλες διαγραμμένες σκηνές.


Στην ταινία λείπει η αναδρομή στο παρελθόν του κόμματος, όπου Ozymandias γνωρίζει για πρώτη φορά ο Δρ Μανχάταν και Silk Spectre ραπίσματα Κωμωδία κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να βιάσει τη μητέρα του.


Στο τελικό ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για τον Πρόεδρο Ronald Reagan για το 1988, στην πραγματικότητα του Graphic Novel αντί να είναι ο Robert Redford και Ρέιγκαν αναφέρεται μόνο ως πρόεδρος της Καλιφόρνια


Laurie Juspeczyk στον κωμικό είναι μανιώδης καπνιστής, μην καπνίζετε στην ταινία.


Η ταινία, που κόστισε 130 εκατομμύρια $, παρά την καλή αρχή στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε μια εμπορική επιτυχία δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες. Η ταινία κατάφερε να φτάσει τα 55 εκατομμύρια $ που συλλέγονται σε τρεις ημέρες, [8] με ένα εξαιρετικό ντεμπούτο, αν και χαμηλότερα από τα στοιχεία που επιτεύχθηκε από άλλα superhero blockbuster.


Στην Ιταλία, η ταινία έγινε, κατά τις τρεις πρώτες εβδομάδες του προγραμματισμού, ένα στο box office των € 2.800.000 σύμφωνα με τα στοιχεία CINETEL.


Σε διεθνές επίπεδο Michael Jackson Κοστούμια
, η ταινία απέφερε συνολικά πάνω από 185 εκατομμύρια δολάρια, επιτρέποντας τους παραγωγούς της να ξεπεράσει το $ 55 εκατομμύρια οι δαπάνες για την εφαρμογή του, ακόμα και χωρίς να "σπάσει την τράπεζα" box office.

Η ταινία, σε θεατρική απελευθέρωση της, έλαβε ως επί το πλείστον θετική κριτική.


Στην τοποθεσία Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία έγκρισης 65%, με μέσο όρο βαθμολογία 6,3 / 10, σύμφωνα με 295 επαγγελματίες κριτική. Η ιστοσελίδα Metacritic αποδίδει, ωστόσο, μια βαθμολογία 56/100, η οποία βασίζεται σε 39 επαγγελματικές κριτικές.