Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

χαρακτήρες Δ ΓΚΡΙ-MAN εισήγαγε

Δημοσίευσε: ������� 09 ���������, 2016  • Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, γεννήθηκε με ένα περίεργο κόκκινο αριστερό του αίματος στην οποία να φιλοξενήσει ένα δαίμονα όπλα. Οι γονείς γέννηση εγκαταλειφθεί, ταξίδευε buskers Mana Walker ανακτήσετε εξαρτώμενα άτομα, που ονομάζεται Allen. Houma Na πέθανε σε ένα ατύχημα, ακόμα και κάτω από ακραίες υπο θλιβερή συναντήθηκε με τον κόμη χιλιετίας, όπως η ανάσταση Μάνα για να γίνει ο διάβολος. Ma Na έγινε ο διάβολος από την επιθυμία να σκοτώσει την εντολή Allen Earl, και άφησε μια ουλή στο αριστερό του μάτι, το κλειδί στιγμή Hallows Allen εξορκισμό αυτόνομη έναρξη, σκοτώνοντας το άλογο και Na διασώθηκαν, ενώ το αριστερό μάτι έχει να δει ψυχή στην εξουσία του διαβόλου. Αφού ανακάλυψε ως Marshal Kuluo Si και την υιοθέτηση, πέρασε αρκετά χρόνια ζει την κόλαση. Στη μάχη με τη δυνατότητα να αφήσει να πάει μετά Κλόζε (Ku Luosi ο Allen εξέπληξε τον εαυτό του με τα πόδια), και στη συνέχεια να ενταχθούν στην αποστολή.


  • Από τότε το διάβολο για να σώσει την ψυχή του αγώνα, συναντήθηκε Li Nali, ραβίνοι και άλλους. Τα όπλα διάβολο. Και Li Nali στην αναστροφή της πόλης να γνωρίσουν Charlotte και Miranda επιτέθηκε οικογένειας Ρόδου Νώε, έχει πληγεί σκληρά, μετά την ήττα του δαίμονα στο Miranda ΑΘΩΟΤΗΤΑ βοήθεια. Αλλά ως ανθρώπινα όντα δεν μπορούν να ξεκινήσουν τη Ρόδο, το οποίο είχε αφήσει να πάει.


  • Μετά την εντολή να προστατεύσουν Kuluo Si στρατάρχη να δώσει Ku Luosi άφησε εντολή και Ραβίνος εισάγετε τις φήμες κάστρο βαμπίρ Crawley περίοδο της παρεξήγησης και το διάβολο Yili Di Crowley πρόκληση για πόλεμο για, μάχη αποδειχθεί Claudia Lee είναι ο σύντροφός του, το αριστερό μάτι έχουν εξελιχθεί, κτύπησε νίκησε Allie Rebagliati, Crowley θα φέρει πίσω την αποστολή.