Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

07-φάντασμα βρίσκεται σε έναν φανταστικό κόσμο με διαφορετικούς

Δημοσίευσε: ����� 07 �����������, 2017

07-φάντασμα είναι ένα ιαπωνικό manga φαντασίας γράψει και εικονογραφήσει από Yuki Amemiya και Yukino Ichihara. Βρίσκεται σε έναν φανταστικό κόσμο με διαφορετικούς νόμους, βασίλεια, θεούς και τη μαγεία. Ήταν συνέχειες στο Μηνιαίο κωμικό μηδέν Sum, ένα Josei δημοσιεύονται κάθε μήνα από Ichijinsha. Δεκαεπτά-δεμένοι τόμοι έχουν κυκλοφορήσει από τον εκδότη. Το manga αρχικά άδεια από Go! Comi για την απελευθέρωση στη Βόρεια Αμερική, αλλά σταμάτησε τη δημοσίευση τον Οκτώβριο του 2009 Cosplay Greece , και Viz Media έχει λάβει από την άδεια για τη σειρά. Η σειρά έχει προσαρμοστεί σε ένα CD δράμα και ένα anime τηλεοπτική σειρά από Στούντιο Deen, η οποία έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2009. Η 07-φάντασμα κέρδισε ένα διπλό πρώτο βραβείο στην τρίτη Zero-Sum Comics grand-prix, που σημαίνει ότι επιλέχθηκε για την πρώτη τοποθετήστε και από τις δύο αναγνώστες και συντάκτες, το οποίο είναι πολύ σπάνιο.


Teito Klein είναι ένας πρώην σκλάβος ο οποίος παρευρίσκεται σήμερα Barsburg Αυτοκρατορίας στρατιωτική ακαδημία χάρη στην ικανότητά του να χρησιμοποιεί Zaiphon, ένα είδος υπερφυσικής δύναμης. Η ικανότητα είναι σπάνια και, ως εκ τούτου ιδιαίτερα βραβευθείς.


Teito είναι ένα αμνησία που έχει συχνά τρομακτική όνειρα. Η νύχτα πριν από την αποφοίτησή εξετάσεις, Teito και μόνο ο φίλος του, Mikage, ορκίζονται ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψει ο ένας τον άλλον. Την επόμενη μέρα, Teito κρυφακούει άνθρωποι μιλούν γι 'αυτόν. Η διακοπή για να ακούσετε, ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι ο ομιλητής, Αρχηγός του Επιτελείου Ayanami, είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον γνωστό άνθρωπο στα όνειρά του: ο πατέρας του, ο βασιλιάς του κατεστραμμένου Raggs Βασίλειο. Teito πιάνεται υποκλοπές και προσπαθεί να επιτεθεί Ayanami αλλά γρήγορα έφερε κάτω από έναν από τους υφισταμένους του και έστειλε στη φυλακή. Mikage έρχεται να τον βοηθήσει να ξεφύγει, μόνο για να διαπιστώσει ότι Teito έχει καταφέρει να καταπολεμήσει το παρελθόν τους φρουρούς από τον εαυτό του. Οι δύο εγκαταλείψουν το κτίριο, αλλά οι στρίμωξε σε ένα μπαλκόνι. Teito προσποιείται να κρατήσει όμηρο Mikage, στη συνέχεια, κάνει την απόδρασή του, αν και είναι πληγωμένος από μια έκρηξη Zaiphon που Ayanami κατευθύνει σε αυτόν. Τρεις επίσκοποι στην κοντινή 7ο Επαρχιακό ανακαλύψετε την τραυματισμένη Teito και να τον μεταφέρει σε μια κοντινή εκκλησία για να αναρρώσουν, όπου προστατεύεται λόγω του 7ου Επαρχιακό Νόμο του ιερού Cosplay Greece .


Σε εύθετο χρόνο, ανακαλύπτεται ότι Teito φέρει το μάτι του Μιχαήλ, ένα ισχυρό φυλαχτό για το οποίο καταστράφηκε το σπίτι του. Το γεγονός αυτό, καθώς και μια μοιραία συνάντηση, καταπέλτες Teito σε μια αναζήτηση για την εκδίκηση ενάντια Barsburg Αυτοκρατορίας και για τη γνώση για το παρελθόν του. Ταυτόχρονα, το καθεστώς του ως ο κομιστής του το μάτι του Mikhail τον ρίχνει στη μακρόχρονη διαμάχη μεταξύ του κακού Verloren και τους εχθρούς του, τα 07 φαντάσματα.


Το βιβλίο βρίσκεται στη μέση του Barsburg αυτοκρατορίας, η οποία χωρίζεται σε επτά περιφέρειες, το καθένα με τη δική πόλεις, ηγεμόνες και τον πολιτισμό της.


Zaiphon είναι η «μαγεία» του κόσμου 07-φαντάσματα, η ικανότητα να μετατρέπει την ενέργεια στη ζωή των διαφόρων ειδών της εξουσίας (είναι Zaiphon κρατώντας υγρό ήπειρο). Ελέγχεται από τη μετατροπή των ισχυρά συναισθήματα της ενέργειας, και η δύναμη που προέρχεται από Zaiphon συχνά παίρνει τη μορφή των λέξεων, αν οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα στο κανάλι είπε ενέργειας. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν Zaiphon είναι σπάνιες και πιστεύεται ότι είναι ευλογημένη από τον Θεό. ικανότητες του κάθε χρήστη είναι διαφορετικά, και σε πολλές περιπτώσεις, να αντανακλά το χαρακτήρα τους. Zaiphon είναι γενικά κατηγοριοποιούνται σε τρεις τύπους:


Healing Zaiphon: Άτομα με θεραπευτικές Zaiphon είναι σε θέση να θεραπεύσει τις πληγές και να μοιραστείτε ή να μεταφέρετε Zaiphon τους σε άλλους. Χαρακτήρες που χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο επούλωση Zaiphon είναι Labrador, βοηθός του Αρχιεπισκόπου Bastien, Ouka και Capella.


Επιθετικά Zaiphon: Άτομα με προσβλητικό Zaiphon μπορούν να επιτεθούν εχθρούς και να προστατεύουν από επιθέσεις που απευθύνονται σε αυτούς. Χαρακτήρες που χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο προσβλητικό Zaiphon είναι Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, Frau, και Capella.


Χειραγώγηση Zaiphon: Άτομα με χειραγώγηση Zaiphon (το οποίο είναι πολύ σπάνιο) μπορεί να κινηθεί άλλα αντικείμενα κατά βούληση. Castor χρησιμοποιεί αυτό το είδος Zaiphon.


Είναι δυνατόν να μάθουν να χρησιμοποιούν περισσότερες από μία εκδόσεις του Zaiphon? Ωστόσο Cosplay Greece , οι άνθρωποι που μπορεί να κάνει με επιτυχία αυτό είναι λίγες και μακριά μεταξύ.


Υπάρχει μια ποικιλία από όπλα που χρησιμοποιούνται για να χειραγωγήσουν Zaiphon, ένα από αυτά είναι το είδος κινητής γέφυρας. Με bascule, οι άνθρωποι μπορούν να διοχετεύσουν Zaiphon τους και να το χρησιμοποιούν για πολλαπλούς σκοπούς. Διαφορετικοί τύποι Zaiphon έχουν διαφορετικά αποτελέσματα όταν εφαρμόζεται μέσω ενός bascule: εκείνοι με θεραπευτικές Zaiphon δεν μπορούν να επιτεθούν άμεσα μια χορωδία, αλλά μπορούν να μειωθούν και να εξαλειφθούν Χορωδία από προσβεβλημένα άτομα και τα άτομα με προσβλητικό Zaiphon επιτεθούν άμεσα Kor.