Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

07-φάντασμα παραπονιούνται για πόνο των ανθρώπων

Δημοσίευσε: ����� 07 �����������, 2017

Σύμφωνα με ένα μύθο αιώνων που ο Θεός του θανάτου, Verloren (ολλανδική ή γερμανική γλώσσα για το Lost ή Καταδικασμένη), «σκότωσε» την κόρη του επικεφαλής του Ουρανού και αναγκάστηκε να φύγει προς το έδαφος. Σε αντίποινα, Verloren εισέβαλε τις καρδιές των ανθρώπων που γλίστρησε σε απόγνωση. Θρηνώντας βάσανα των ανθρώπων, επικεφαλής του Ουρανού αποσταλεί επτά ουράνια φως για να τιμωρήσει Verloren. Που ονομάζεται «Επτά Ghosts", που λέγεται ότι έχουν σφραγιστεί Verloren στο έδαφος και υπηρέτησε ποτέ ως φύλακες της αυτοκρατορίας. Οι μητέρες συχνά λένε στα παιδιά τους ότι αν είναι κακό, οι επτά φαντάσματα έρχονται για να τους πάρει μακριά.


Αν και Verloren έχουν σφραγιστεί μακριά στο Κουτί της Πανδώρας για πάνω από 1000 χρόνια, αγγελιοφόροι του, KOR, να βρουν και οι άνθρωποι επαφή για να τους φέρει κάτω από την επιρροή του. Αν μια σύμβαση γίνεται, ένα σημάδι εμφανίζεται στο στήθος του ατόμου Cosplay Greece . Αυτό είναι γνωστό ως "Verloren κατάρα» και αυτό δείχνει την καρδιά του τρώγονται από το σκοτάδι. Ένα από τα καθήκοντα της "07 Ghosts" παλεύει Verloren και κατάρα του και να προσπαθήσει να σταματήσει τη σύμβαση από το να εκπληρωθεί. Μόνο οι επίσκοποι να αφαιρέσετε Verloren κατάρα.


Οι 07-φαντάσματα που ενσωματώνονται σε άτομα με τέτοιες εξαιρετικές ικανότητες Zaiphon, θεωρούνται να ευλογηθεί από τον Θεό. Ήταν αρχικά θραύσματα Verloren, και είχαν αποσταλεί στη γη από τον Αρχηγό του Ουρανού για να σταματήσει Verloren. Κάθε ένα από τα 07-φαντάσματα έχασαν τη ζωή τους στην προηγούμενη ζωή του, και όλοι διατηρούν τις αναμνήσεις τους από προηγούμενες ζωές τους. Frau, Castor, Λαμπραντόρ, Fea Kreuz και Lance έχει αποκαλυφθεί ότι είναι φαντάσματα παρελθόν? όλοι τους έχουν σημαδέψει φαντάσματα τους στα χέρια τους. Φαντάσματα ονόματα είναι Zehel, Κόμμα, Προφήτης, landkarte, λείψανο (ή χήρα) Eiser, και Vertrag, τα οποία έχουν όλα ολλανδικό ή γερμανικής προέλευσης. Κάθε ένα από Φαντάσματα έχει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα:


Zehel - 斬 魂 "κοπή Πνεύμα» (Frau, Ghost, διασταυρώνονται ομόλογα)


Party - 繋 魂 "Η Δέσιμο Πνεύμα» (Castor, φάντασμα που συνδέει τις ψυχές μαζί)


Profe - 言 魂 "Το Παραμύθι Πνεύμα» (Labrador, Ghost, οι οποίοι προφητεύουν)


λείψανο (επίσης γράφεται ως «χήρα») - 遺 魂 "Η επιβάλλονται Πνεύμα» (Λανς, φάντασμα, ο οποίος βλέπει το παρελθόν του)


Vertrag - 契 魂 "υπόσχεση Πνεύμα" (Fea Kreuz, Ghost, οι οποίοι χειρίζονται τις ψυχές)


landkarte - 消魂 "πυροσβεστήρα Πνεύμα» (Katsuragi, Ghost, η οποία έστειλε κάτι ή ακόμα και με τα πόδια σε ένα συγκεκριμένο τόπο)


Ea - 醒 魂 "Η αφύπνιση Πνεύμα» (Kal, Ghost, η οποία εκχωρεί αριθμούς σε κάθε ψυχή στον κόσμο και καθορίζει τον προορισμό τους μετά θάνατον)


Ορισμένες εκδόσεις μπορεί να μεταφράσει Φαντάσματα όνομα λάθος. Από όλα τα ονόματα τους προέρχονται από γερμανικά, τα ονόματα έχουν ένα νόημα σε αυτή τη γλώσσα και δεν είναι απλά ένα όνομα. Για παράδειγμα, είναι σύνηθες να δείτε το όνομα του "Randkalt". "Rand" που σημαίνει "άκρη", "cal" σημαίνει "κρύο" Cosplay Greece , κάνοντας το όνομα νόημα. Από την άλλη πλευρά, ο όρος "landkarte" σημαίνει "χάρτης" που αντιστοιχούν σε landkarte ικανότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα φαντάσματα λείψανο (μεταφρασμένο Rilect, δεν είναι μια γερμανική λέξη) και Eiser, (Ea, δεν είναι μια γερμανική λέξη).


Όταν ένα άτομο παίρνει μια ζωή από τον προϊστάμενο του ουρανού, επέλεξαν τρία όνειρα για να ολοκληρώσει τη διάρκεια της ζωής τους. Η χορήγηση όλων των ονείρων, οι ψυχές τους θα κληθούν πίσω στο αφεντικό και να μετενσαρκωθεί. Αλλά όταν οι άνθρωποι γεννιούνται, δεν θυμάμαι τα όνειρα που επέλεξαν, και μάθετε τα όνειρα είναι υποτίθεται ότι είναι η χαρά της ζωής.


Υπάρχουν κακά πλάσματα που θέλουν να παρεμβαίνει σε αυτή τη διαδικασία? μεταξύ των οποίων είναι Verloren αγγελιοφόρος των Κορινθίων που κλέβει τα όνειρα και παρασύρουν τον κόσμο στο σκοτάδι. Όταν ένα άτομο πρώτο όνειρο χορηγείται από μια χορωδία, η καρδιά του ατόμου γίνεται ασταθής και δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος δεν έχει σημασία τι αυτός ή αυτή κάνει. Όταν δοθεί το άλλο όνειρο, είναι το άτομο σε μια κατάσταση από την πείνα ή τον εθισμό Cosplay Greece . Όταν δίνεται το τρίτο όνειρο, η ψυχή έχει επιδοθεί πάρα πολύ σκοτάδι και θα είναι για πάντα σε θέση να επιστρέψει στον προϊστάμενο του ουρανού. Η χορωδία παίρνει στη συνέχεια το σώμα? μια κατεχόμενη σώμα με τα τρία όνειρα της Κορίνθιανς ονομάζεται μια Wars (warusa σημαίνει «κακό» στα ιαπωνικά), και εξυπηρετούν Verloren. Ένα σκοτεινό μάγος που μπορεί να ελέγξει Wars ονομάζεται Warsfeil.


Είναι καθήκον της εκκλησίας για την προστασία των ανθρώπων από Κορινθίους, γιατί η αίσθηση της εξάρτησης είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια χορωδία μπορεί να κάνει μια ευχή που δεν είναι ένα από τα τρία όνειρα, αλλά διαταράσσει την ισορροπία και Κορινθίους μπορεί να τιμωρηθεί για αυτό.