Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

AKB0048

Δημοσίευσε: ������� 21 �����������, 2016


  • Η παραγωγή κινουμένων σχεδίων στις 17, Οκτ 2011 ανακοίνωσε την είδηση, εκτός από την ομάδα παραγωγής ανακοίνωσε την προκαταρκτική επιλογή και εφαρμογή δράστες φωνής, αλλά και να επισυνάψετε ένα 9 βρίσκονται στα πιο δημοφιλή μέλη της AKB48 εντύπωση ζωγραφισμένα. Η ομάδα παραγωγής περιλαμβάνει River Forest Masaharu (Έφορος), το τέλος του ποταμού Risa (σχεδιασμός χαρακτήρων), SATELIGHT (animation) και ούτω καθεξής, με το "Macross Frontier" είναι πολύ παρόμοια, έτσι ώστε να ήταν πολλοί οπαδοί, έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει μια γενική δευτερογενούς παραγωγής ταινίες είδωλο τόσο απλό. 25, Νοεμβρίου του ίδιου έτους, επίσημα ονομάζεται το έργο "AKB0048", ανακοίνωσε επίσης εννέα χαρακτήρες στην επίσημη χρήση εντύπωση ζωγραφισμένα κινούμενα σχέδια με την ήδη ανακοινωθεί πολύ διαφορετική εικόνα. Στη συνέχεια, στις 13 Δεκεμβρίου, η επίσημη ιστοσελίδα ανακοίνωσε επίσημα τις ρυθμίσεις ιστορία και το στάδιο. Πολλοί θαυμαστές, όπως αναμενόταν, το έργο αυτό θα είναι ένα μείγμα επιστημονικής φαντασίας και πρωτότυπα στοιχεία είδωλο στη σύγχρονη παραστατικών τεχνών δραστηριότητες, όπως η παράνομη ως πρωταρχική κοσμική κοσμοθεωρία.

  • Την ίδια στιγμή, στις αρχές Δεκεμβρίου, η επιλογή των ηθοποιών φωνής είναι επίσης σε πλήρη εξέλιξη. Οι συμμετέχοντες στα μέλη προσθήκη AKB48, και περιλαμβάνει ένα συνδυασμό των παράγωγων SKE48, NMB48 και HKT48, συνολικά πάνω από 200 άτομα. Τελικός στις 13 του Δεκέμβρη 2011 υποψήφιος 9 μολύβδου και τέσσερα μέλη που επιλέγονται ιδιαίτερα συνιστάται.

  • Η επίσημη επίσης διοργανώνονται για τέσσερα παράγωγο κόμικς, κινούμενα σχέδια για να αρχίσει η μετάδοση πριν Kodansha συνέχειες επεκτείνει τις δημοσιεύσεις του.