Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Bakuman Οικόπεδο

Δημοσίευσε: ������ 22 �����������, 2016


  • Η σκηνή ιστορίας βρίσκεται στην πόλη της Σαϊτάμα ασπαρτικό.

  • Κρατώντας "πληκτικός μέλλον, ζωντανή πραγματικό πρόβλημα», οπότε δεν έχει σημασία η διάθεση του μαθητές γυμνασίου πραγματικά ζουν μέχρι την πόλη μίας ημέρας ξαφνικά καλούνται συμμαθητής Takagi φθινόπωρο κορυφαία φοιτητής, ο οποίος "έχει εκδοθεί μαζί με το σύντροφό μου να είναι ένας γελοιογράφος αυτό !." Πολύ πριν από την πτώση του ανθρώπου, ονειρεύεται να γίνει σκιτσογράφος, έχει ένα καλό συνδυασμό της υψηλότερης λογοτεχνικό ταλέντο και καλή στο να ζωγραφίζει τον εαυτό του, πρέπει να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους, Ακιχίτο πρόθυμοι να πείσει το υψηλότερο.

  • Τότε δεν θεωρούν ακόμη και δεν θεωρούν το υψηλότερο αρνήθηκε. Έκτη τάξη, όταν μια μικρή χώρα, είδε το υψηλότερο θάνατο όταν ο θείος ενός πλήρους απασχόλησης γελοιογράφου, από εκείνη την ημέρα και μετά, η μέγιστη να εγκαταλείψει το όνειρο του να γίνει ένας σκιτσογράφος.

  • Ωστόσο, όταν εκείνο το βράδυ, έλαβε ένα τηλέφωνο ο άνθρωπος να αγαπήσει Ασίας φασόλια φθινόπωρο όμορφο κορίτσι Μίχο σπίτι, το φθινόπωρο άκουσε και είδε την απίστευτη «Εξομολογήσεις» και «απάντηση», δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά να τονωθεί με την υψηλότερη υπο φασόλια είπε, "Αν οι δυο μας τα κινούμενα σχέδια, παρακαλώ με παντρευτείς!"

  • Προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία και υπο-φασόλια, το υψηλότερο απόφαση και το φθινόπωρο μαζί για το δρόμο που οδηγεί προς τον γελοιογράφο. Ξέρουν τίποτα για το κόμικ, το δικό κόμικ του δημιουργία για να ελπίζει να πάρει το τμήμα σύνταξης μπορεί να συνέχειες με επιτυχία μέγιστο ενθουσιασμό των τυχερών παιχνιδιών για τη νεολαία στα δύο κόμικς.

  • Assist τον Επεξεργαστή από Tetsuya Hattori να «ασιατική πόλη Ξύλο όνειρο φύλλα» ως ένα σειριακό ψευδώνυμο ντεμπούτο, και ανάλογα με τον σκιτσογράφο πώλησης «νέα σύζυγό τους ταλαντούχους μαθητές γυμνασίου» Eiji ως ανταγωνιστές μεταξύ τους ψυχραιμία αρχίζει Qiecuozhuomo ιστορία.