Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

DUNGEON FIGHTER Δουκάτο Μάρθα Bell

Δημοσίευσε: ������ 27 ���������, 2016
    • Που χρονολογείται πάνω από 500 χρόνια ιστορίας Bell Μάρθα Δουκάτο, το έδαφός του από την ηπειρωτική χώρα στα νοτιοδυτικά αρχίζει Κόλπο του νόμου, που βρέχονται από τη βόρεια και φανταστικών προγόνων. Βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Δουκάτου του Hutton Μάρθα. Η βασίλισσα είναι Skadi, αλλά στην πραγματικότητα το καθεστώς του Δουκάτου στηρίζεται στα χέρια των τριών μελών.

    • Μάρθα Bell στην Elf γλώσσα σημαίνει: τους καλούς ανθρώπους της χώρας. Εδώ η γη είναι εύφορη, οι άνθρωποι ζουν και εργάζονται, ζουν άνετα, η γενική άποψη είναι πράγματι μια πλούσια χώρα. Επιπλέον, Bell Μάρθα στη ζωγραφική, τη μουσική, την ποίηση, τη λογοτεχνία, εκδόσεις, κ.λπ., έχουν επίσης μια πιο ισορροπημένη ανάπτυξη.

    • Πριν από 300 χρόνια, και από τότε, Πέρος Αυτοκρατορία? Στρατιωτική, αν και βόρεια Μπαντού εισβολή, αλλά το πριγκιπάτο με γεωγραφικό πλεονέκτημα, στηριζόμενη σε εικονική πατρίδα και να βοηθήσει αντισταθεί στην αυτοκρατορία, υπήρξε, δεν δίνουν προσοχή να καλλιεργήσει ισχυρή στρατιωτική , καταργεί επίσης την απειλή από τη θάλασσα, έτσι dukedom πιο αγνόησε την εθνική ασφάλεια.

    • Εξαιτίας αυτού, στη συνέχεια επιθετικό πόλεμο, το Δουκάτο της ήττας, είναι πλέον καταλαμβάνεται από de los αυτοκρατορία.