Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

DUNGEON FIGHTER φανταστικό προγόνους

Δημοσίευσε: ������ 27 ���������, 2016
    • Prime προγονικών του εικονικού κεφαλαίου της Nan, χάρακες Yin Yi Ένα Wangkai.

    • Αν και φανταστικό προγονική ιστορία και Πέρος αυτοκρατορίας σε σύγκριση με κάποια κενά, αλλά σύμφωνα με εγχώρια έρευνα ιστορικός, υπάρχει μια εικονική χώρα για πάνω από 2.000 χρόνια.

    • Arad βρίσκεται στα βορειο-δυτικά των φανταστικών προγόνων, η έκταση δεν είναι μεγάλη, φόρεμα, και τη γλώσσα και τον πολιτισμό των άλλων χωρών, οι κάτοικοι εδώ δίνει την εντύπωση της πολύ έξυπνη, αν και οι περισσότεροι από αυτούς λίγο λεπτό, αλλά έχει πολλά να διαβάσετε το φυσικό αέριο πλοίαρχος.

    • Υπάκουο φανταστικό προγονική πατρίδα και δεν με νοιάζει ποιος είναι στενός, και ως εκ τούτου δεν θα σκόπιμα πάει στον πόλεμο, να αδράξουν την επικράτεια των άλλων χωρών, αλλά αν υπέστη εισβολή ξένων, εκείνοι που συνήθως απομόνωση των δάσκαλοι του τσιγκόνγκ θα έχουν από το βουνό, φαράγγια, σπήλαια να βγει και να εργαστούν μαζί για να αποκρούσουν τον εχθρό.

    • Άνοιξε ένα ντότζο σε πολλές προνομιακή φουράνια περιθωριακές περιοχές, όπου η πλειοψηφία των αυτά τα διαχειρίζονται νέοι δάσκαλοι του τσιγκόνγκ. Εκτός από το ναό, κοντά στην αγορά συχνά Amoy σε φθηνές υψηλής ποιότητας μαχαίρι πάρα πολύ, τόσο εδώ είναι το περπάτημα φαίνεται ακόμα πέταξε το θείο, αλλά από μια προβοκάτσια μπορεί επίσης να πέταξε σε χρήση Battōjutsu πολεμιστή . Επειδή υπάρχουν πάρα πολλές κρυμμένες master, το ίδιο κάνουν και όλα όσα κάποια σοβαρά.