Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Naruto: Shippuden κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από την Viz στη Βόρ

Δημοσίευσε: ������� 26 �������, 2017
   Naruto (ナ ル ト;) είναι μια ιαπωνική σειρά manga γράψει και εικονογραφήσει από Masashi Kishimoto. Θα αφηγείται την ιστορία του Naruto Uzumaki, έναν έφηβο ninja που ψάχνει Naruto Costumes συνεχώς για την αναγνώριση και ονειρεύεται να γίνει το Hokage, το ninja στο χωριό του, ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως ο ηγέτης και η ισχυρότερη όλων. Η σειρά βασίζεται σε ένα manga one-shot από Kishimoto που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Akamaru Μετάβαση Αυγούστου 1997.

  Naruto ήταν σε συνέχειες στο περιοδικό Weekly Shonen Jump από το 43ο τεύχος του 1999, με την 50η έκδοση του 2014, με τα κεφάλαια που συλλέγονται σε εβδομήντα δύο τόμους tankōbon από Shueisha. Το manga προσαρμόστηκε αργότερα σε τηλεοπτική anime που παράγεται από Studio Pierrot και Aniplex. Το έκανε πρεμιέρα σε όλη την Ιαπωνία για την επίγεια τηλεόραση του Τόκιο και άλλους σταθμούς TX δικτύου στις 3 Οκτωβρίου, 2002. Η πρώτη σειρά διήρκεσε 220 επεισόδια, ενώ Naruto: Shippuden, μια συνέχεια της αρχικής σειράς, έχει προβλήθηκε από τις 15 Φεβρουαρίου, 2007. Εκτός η σειρά anime, Studio Pierrot έχει Naruto Costumes αναπτύξει έντεκα ταινίες και διάφορα πρωτότυπα κινούμενα σχέδια βίντεο (ωάρια). Άλλοι τύποι εμπορευμάτων περιλαμβάνουν φως μυθιστορήματα, video games, και κάρτες συναλλαγών που αναπτύχθηκε από διάφορες εταιρείες.

  Viz Media έχει άδεια το manga και anime για την παραγωγή της Βόρειας Αμερικής. Viz συνέχειες Naruto σε ψηφιακή Εβδομαδιαίο περιοδικό Shonen Jump τους, καθώς και τη δημοσίευση των επιμέρους όγκους. Η σειρά anime άρχισε τον αερισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά το 2005, και αργότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία το 2006 και το 2007, αντίστοιχα. Οι ταινίες, καθώς και τα περισσότερα ωάρια από τη σειρά, έχουν επίσης κυκλοφορήσει Naruto Costumes από Viz, με την πρώτη ταινία πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Naruto: Shippuden κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από την Viz στη Βόρεια Αμερική το Σεπτέμβριο του 2009. Είναι μεταδόθηκε από την Disney XD αρχές τον Οκτώβριο του ίδιου έτους και σε μπλοκ Toonami Adult Swim, τον Ιανουάριο του 2014. Viz Media άρχισε ροής τόσο σειράς για streaming υπηρεσία τους Neon Alley τον Δεκέμβριο του 2012.