Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Naruto

Δημοσίευσε: ������ 13 ��������, 2017  Naruto (Ιαπωνικά: ト ト ト και Balomaj: Naruto) είναι μια ιαπωνική σειρά manga τελειώσει και ζωγραφισμένα κατά διεύθυνση Masashi Kishimoto. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα ninja Naruto Uzumaki έφηβος που βρέθηκε Boria από τους κατοίκους του χωριού του, λόγω της Alciobi, που είναι μέσα σε αυτό, έτσι έβαλε ομόλογό του για να πάρει τον τίτλο του Hokage, δεδομένου του τίτλου του ηγέτη του χωριού και το ισχυρότερο ninja, προκειμένου να πάρει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων.

  Η έκδοση του manga, για πρώτη φορά στην Ιαπωνία το 1999 από Shueisha σε αριθμό 43 του εβδομαδιαίου Shonen Jump. Προέρχεται κυρίως από το κωμικό Shot από Kishimoto, που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο / Αύγουστος 1997 Γκόμπε Okammaru. Μέχρι σήμερα έχουν παραχθεί 70 τόμους του manga στην Ιαπωνία, θα είναι άθεος μέγεθος εβδομήντα τελευταία φάκελο στο manga [1]. Naruto σειρά είναι μια από τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, με περίπου 100 εκατομμύρια αντίτυπα πωλήθηκαν στην Ιαπωνία.

  Στη Βόρεια Αμερική, Phys Naruto Costumes μέσα ενημέρωσης άδεια manga και δημοσιεύθηκε στην αγγλική γλώσσα στην ταχεία Shonen Magazine, καθώς και επεισόδια anime, ταινίες, και τα περισσότερα από τα επεισόδια μεταδόθηκαν UVA. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρκετές φορές η σειρά εμφανίστηκε στη λίστα των αμερικανικών βιβλίων σήμερα, και κέρδισε το άθεος δέκα φάκελο με το όνομα Cowell το 2006. Επαίνεσε τους οπαδούς του υπολοίπου της αλυσίδας μεταξύ των μαχών και την κωμωδία, και εντυπωσιάστηκαν από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των χαρακτήρων manga Naruto.


  Αργότερα, το Τόκιο τηλεοπτικά στούντιο και το Περού μετατραπεί σε manga και anime πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση στην Ιαπωνία στην τηλεόραση του Τόκιο στις 3 Οκτωβρίου 2002. Η έναρξη του πρώτου μέρους του ονόματος anime Naruto και αποτελείται από 220 επεισόδια. Το δεύτερο μέρος με το όνομα του Naruto 15 Φεβρουαρίου 2007 Αριθμός επεισοδίων του παρόντος τμήματος, στο τέλος του 500 επεισόδια, εκτός από την έκδοση 9 ταινίες της σειράς Naruto και διάφορα επεισόδια της UVA. Επίσης, έχει εκδοθεί άλλα προϊόντα που σχετίζονται με αυτή τη σειρά, συμπεριλαμβανο Naruto Costumesμένων των βραχυπρόθεσμων μυθιστορήματα, τα βιντεοπαιχνίδια και ανταλλαγής καρτών.


  Λουλούδι Κέντρο Μετεγγραφή αυτό το anime στα αραβικά. Όταν η μεταγλώττιση του πρώτου 52 το επεισόδιο της πρώτης σεζόν και πρόσφερε το κανάλι τροφοδοσίας χώρο και Τουν μπαχαρικό το 2009 σε συνδυασμό με την έναρξη του πιλοτικού και το κανάλι και πρόσφερε την τρίτη σεζόν μέχρι το επεισόδιο 130η σταμάτησε λόγω της κρίσης στη Συρία, η οποία ξέσπασε το 2012, έναν εμφύλιο πόλεμο. Ένα κομμάτι σπαθί της φωτιάς και όλες οι σαπουνόπερες που έχουν εκείνη την εποχή, αλλά ήταν μόνο ονομάζεται Ντετέκτιβ Κόναν μόνο λόγω της μεγάλης δημοτικότητας του anime στον κόσμο των αραβικών χωρών. υπηρεσία βίντεο από το ρολό Τραγανή με άδεια από το anime Naruto σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των χωρών του αραβικού κόσμου και της προβολής επιπέδου και υψηλών προδιαγραφών μεταφράσει στα αγγλικά.