Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

NEON GENESIS Έργα αξιολόγησης

Δημοσίευσε: ������� 08 ���������, 2016  • Η ταινία θεωρείται "υψηλό" "Macross" διάσημη για. Και με την "Επαναστατική Girl", "Nadesico" και κάλεσε τη δεκαετία του 1990 οι τρεις Otaku λειτουργεί. Για αφορά Ανεμιστήρες, δεν είναι μόνο άφησε πολλούς γρίφους που πρέπει να επιλυθούν, αλλά και τα επιτεύγματα σε ένα φαινομενικά ποτέ δεν κάνει ατελείωτες χρήματα κάνοντας μύθο.


  • "Evangelion" είναι η αρχή ενός τυπικού κινούμενα σχέδια ρομπότ, την ιστορία με έμφαση στην περιγραφή των σκηνών μάχης και το διάλογο χαρακτήρα. Καθώς η πλοκή πηγαίνει, η ιστορία σταδιακά στον εσωτερικό κόσμο των χαρακτήρων στην ψυχαναλυτική αφήγηση, ειδικά στον τελικό αριθμό των λέξεων για να παίξει αυτό το πιο χαρακτηριστικό στο έπακρο. Η ταινία, μια επαναστατική ισχυρό ρεύμα της συνείδησης, ένας μεγάλος αριθμός των θρησκευτικών, φιλοσοφικών Imago, έτσι ώστε να συμψηφίσει μια τεράστια ανταπόκριση και τις επιπτώσεις που ονομάζεται επίπεδο «κοινωνικό φαινόμενο» στην Ιαπωνία, και ένα ορόσημο στην ιστορία των ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων. Πολλοί θεατή ιαπωνικά anime συχνά τους θεωρούν ως μία από τις μεγαλύτερες στην ιστορία των κινουμένων σχεδίων.


  • "Evangelion" Έχοντας μια καλύτερη κατανόηση των δυνάμεων, και η σύγχυση στη διαλεκτική δύσκολη θέση, να βρουν το φως και την ελπίδα, και να εξερευνήσετε την εσωτερική δύναμη τους ότι οι ρίζες ο καθένας. Είναι, επίσης, αυτό το κλασικό έργο εξακολουθεί να είναι ελκυστική λόγους. Λειτουργεί σύγχυση σχετικά με την ανθρώπινη φύση και τον εσωτερικό χαρακτήρα, αγώνα, αγώνα και τις προσπάθειες, καθώς και συζητήσεις σχετικά με την έννοια της παρουσίας, στο μυαλό των περισσότερων αναγνωστών, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ζωής, έχουν διαδραματίσει έναν ενεργό και θετικό ρόλο. Αυτό υπερβαίνει τον αντίκτυπο των κόμικς εξωτερικό, είναι επίσης αξίζει να προσβλέπει στο να βρίσκεται.