Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Overwatch είναι μια ομάδα που βασίζεται multiplayer first-person

Δημοσίευσε: ������� 09 ���������, 2016Overwatch βάζει τους παίκτες σε δύο ομάδες των έξι, με κάθε παίκτης, επιλέγοντας μία από τις πολλές προκαθορισμένες χαρακτήρες ήρωα με μοναδική κίνηση, τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες? αυτοί οι ήρωες χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες: Επίθεση, Άμυνα, Tank και Υποστήριξη. Οι παίκτες σε μια ομάδα εργαστούν από κοινού για να εξασφαλίσει και να υπερασπιστούν τα σημεία ελέγχου στο χάρτη και / ή συνοδεία ενός ωφέλιμου φορτίου κατά μήκος του χάρτη σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι παίκτες κερδίζουν τα καλλυντικά ανταμοιβές που δεν επηρεάζουν το gameplay, όπως δέρματα χαρακτήρα και θέτει τη νίκη, καθώς συνεχίζουν να παίζουν σε αγώνες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με casual παιχνίδι, ενώ Blizzard πρόσθεσε ανταγωνιστική κατετάγη παιχνίδι περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη. Blizzard αναφέρει ότι όλοι οι Overwatch ενημερώσεις θα παραμείνει ελεύθερη, με το μόνο πρόσθετο κόστος για τους παίκτες που είναι microtransactions να κερδίσουν επιπλέον καλλυντικά ανταμοιβές.
Overwatch είναι η τέταρτη σημαντική προνόμιο της Blizzard, και ήρθε περίπου μετά το 2014, την ακύρωση του φιλόδοξου μαζικά multiplayer Τιτάν σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι ρόλων. Ένα τμήμα της ομάδας Titan ήρθε με την έννοια της Overwatch, με βάση την επιτυχία της ομάδας με βάση το first-person shooters όπως το Team Fortress 2 και την αυξανόμενη δημοτικότητα των multiplayer online αρένες μάχης, δημιουργώντας έναν ήρωα που βασίζεται shooter που τόνισε την ομαδική εργασία. Ορισμένα στοιχεία του Overwatch δανείζονται περιουσιακά στοιχεία και έννοιες από το ακυρωθεί έργο του Τιτάνα. Μετά την ίδρυση της αφήγησης μιας αισιόδοξης ρύθμιση της Γης εγγύς μέλλον μετά από μια παγκόσμια κρίση, οι προγραμματιστές με στόχο να δημιουργήσει ένα ποικίλο cast των ηρώων που διήρκεσε δύο φύλων και εθνοτήτων, στο πλαίσιο αυτής της ρύθμισης. Σημαντικός χρόνος δαπανήθηκε ρυθμίζοντας την ισορροπία των χαρακτήρων, να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι παίκτες θα είναι σε θέση να έχουν τη διασκέδαση, ενώ ικανούς παίκτες θα παρουσιάσει ο ένας τον άλλο με μια πρόκληση.
Overwatch παρουσιάστηκε στο BlizzCon 2014 σε ένα πλήρως playable κατάσταση, και ήταν σε μια κλειστή beta από τα τέλη του 2015 μέσω της έγκαιρης 2016. Μια ανοικτή beta Μάιο του 2016 προσέλκυσε περισσότερους από 9,7 εκατομμύρια παίκτες. Η απελευθέρωση του παιχνιδιού προωθήθηκε με κινουμένων σχεδίων μικρού βίντεο για να εισαγάγει αφήγηση του παιχνιδιού και κάθε ένα από τους χαρακτήρες. Μετά την επίσημη κυκλοφορία, Overwatch έλαβε καθολική αναγνώριση από τους κριτικούς, ο οποίος εξήρε την προσβασιμότητα και απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού. Overwatch έχει αναγνωριστεί ως eSport, και εκτός από τη χορηγία τουρνουά, Blizzard έχει ανακοινώσει σχέδια για να βοηθήσει την υποστήριξη επαγγελματικό παιχνίδι πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το 2017.