Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Pokemon πέμπτης γενιάς

Δημοσίευσε: ������ 20 ���������, 2016  • έργα πέμπτης γενιάς: μαύρο, άσπρο, μαύρο 2, White 2


  • Σε 29 Ιαν 2010, Pokémon Co., Ltd. ανακοίνωσε μια σειρά από νέα παιχνίδια για το Nintendo DS θα πωλείται το εν λόγω έτος. Γιουνίτσι Masuda δείχνουν σε μια 7 του Φεβρουαρίου του 2010 η "Pokémon Sunday" Pokemon Κοστούμια, ένα νέο θησαυρό μπορούν να ονειρεύονται το περίγραμμα, θα κάνει το ντεμπούτο του την ίδια χρονιά που ονομάζεται καλοκαίρι θεατρική απελευθέρωση, και το 2 προγράμματος στις 21 Μαΐου επιβεβαίωσε την ταυτότητά του. Αυτό το νέο ρόλο και στην Καλή Καλή Μηνιαία 15 Φλεβάρη του 2010 τεύχος του περιοδικού 3 ως την έναρξη της πέμπτης γενιάς και οθόνη. Από τότε, ο ρόλος αυτός ονομάζεται "Solo Κιβωτός» και την εξέλιξή της πριν από το χαρακτήρα που ονομάζεται "Suoluo Ya." Και οι δύο είναι σε: Παρουσίες "Pokémon Φάντασμα Bazhe Σολομώντα Kerouac" στο. 9 Απρίλη του 2010, η ιαπωνική επίσημη ιστοσελίδα ανακοίνωσε το νέο "Pokémon μαύρο, άσπρο", που έχει προγραμματιστεί για την πώληση το φθινόπωρο του 2010. 9 Μάρ του 2010 για "Pokémon Κυριακής" δείχνει τρεις αρχάριος θησαυρό μπορούν να ονειρεύονται την εικόνα. Μετά από τρεις θησαυρό όνειρο μπορεί να αποκρυπτογραφήσει, αντίστοιχα, για το θησαυρό νερόφιδο να ονειρεύονται "φίδι μπαστούνι αμπέλου" Φωτιά Γουρούνι Po μπορούν να ονειρεύονται "ζεστό χοίρων" και Pokémon "βίδρα νερό." Άλλες πληροφορίες αποκρυπτογραφούνται περιλαμβάνουν το στάδιο του παιχνιδιού, η ομάδα της Νέας Υόρκης με βάση ενωμένη χώρα. Σε αντίθεση με την κύρια σειρά από άλλες περιοχές, όλες οι περιοχές στην πώληση όνομα του παιχνιδιού Τρίγωνο περιοχή έχουν διαφορετικές ορθογραφίες, όπως το γερμανικό όνομα είναι Einall, ιταλικό όνομα Unima. 25, Φεβρουαρίου, 2012, Γιουνίτσι Masuda στο πρόγραμμα "PokémonSmash" ανακοίνωσε στην κύρια σειρά παιχνιδιών sequel "Pokémon Black 2 · White 2", μετά το παιχνίδι στην πώληση στην Ιαπωνία 23 του Ιουνίου 2012. Μαύρο και άσπρο έκδοση του παιχνιδιού είναι η συνέχεια του ρόλου των νέων στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων παλινδρόμησης και αρκετών νέων ρόλων και η τοποθεσίαΚοστούμια Anime, η νέα μορφή του θρυλικού θησαυρού μπορούν να ονειρεύονται Εμιράτα κάλυψη εμπράγματα το παιχνίδι είναι να θησαυρός όνειρο.


  • Αυτή η γενιά εισήγαγε 156 είδη των νέων Pokémon (από το ΒΑΚ Martini μέχρι 盖诺赛克特 μόνο). Η τέταρτη γενιά του παιχνιδιού παρακλάδι "γλιτώσει από τον πόλεμο! Pokémon μεγάλη διαφορά », η συνέχεια, η παραφυάδα παιχνίδι" Σούπερ Pokémon μεγάλη διαφορά »στο 11 Αυγούστου 2011 στην πώληση στην Ιαπωνία.


  • εκδήλωση Festa Μετάβαση στο 17 Δεκεμβρίου 2011 διοργανώνεται από την απελευθέρωση Shueisha υβριδικό παιχνίδι παρακλάδι "Φιλοδοξία Pokémon + Nobunaga του", που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου του 2012 την πώληση. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί «Η φιλοδοξία Nobunaga" The μηχανισμό μάχης, χρησιμοποιώντας ένα θησαυρό μπορεί να ονειρευτεί ως παίκτης και όχι ανθρώπινης συμμετέχοντες turn-based παιχνίδι.


  • Στο 2012 Ε3, η πέμπτη γενιά Pokémon απίστευτο παιχνίδι λαβύρινθο "Pokémon απίστευτο λαβύρινθο των θυρών και άπειρο λαβύρινθο μεγάλη», που δημοσιεύθηκε στις 23 Νοεμβρίου, 2012 στην πώληση στην Ιαπωνία.