Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Pokemon τέταρτη γενιά

Δημοσίευσε: ������ 20 ���������, 2016  • Τέταρτης γενιάς λειτουργεί: διαμάντια, μαργαριτάρια, πλατίνα, η καρδιά του χρυσού, η ψυχή ασημί


  • Το 2006, με το παιχνίδι Nintendo DS "Pokémon Diamond και Pearl" στην πώληση στην Ιαπωνία Pokemon Κοστούμια, η σειρά μπαίνει τέταρτη γενιά της. Το υπόλοιπο της τέταρτης γενιάς κύριο διαμάντι μαργαριτάρι σειρά από παιχνίδια περιλαμβάνει το Extended Edition, και το "κίτρινο" "κρύσταλλο" κατάσταση "Emerald" το ίδιο "Pokémon Platinum." Τα παιχνίδια Nintendo DS στις 13 Σεπ, 2008 στην πώληση στην Ιαπωνία. Δεύτερης γενιάς παιχνίδι "Pokémon Kim Silver" κυκλοφόρησε επίσης το ριμέικ Nintendo DS "Pokémon Heart Gold Soul Silver *." Αρχικά, στο 12 Σεπτεμβρίου, 2009 στην πώληση στην Ιαπωνία αργότερα από τον Μάρτιο του 2010 στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ευρώπη για την πώληση.


  • Τέταρτη Παιχνίδια Generation εισήγαγε ένα νέο 107 Lingbao να ονειρεύονται (από σπορόφυτα γρασίδι χελώνα παίζουν Arceus μόνο), συνολικά 493 είδη του θησαυρού μπορούν να ονειρεύονται. Αυτή η γενιά της κύριας σειράς των παιχνιδιών για πρώτη φορά έχουν ένα 3D αποτέλεσμα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας συνδυασμός των 3D και δισδιάστατη εικόνα ή κινούμενα σχέδια. Νέο gameplay περιλαμβάνει σύστημα ταξινόμησης δεξιοτήτων, βασίζεται σε online multiplayer πόλεμο Nintendo Wi-Fi ανταλλαγή σύνδεση, οπισθοδρόμηση και τη βελτίωση της κιρκαδικό σύστημα δεύτερης γενιάς, η τρίτη γενιά Pokémon πανέμορφο διαγωνισμό αναβαθμιστεί σε Pokémon Σούπερ πανέμορφο ανταγωνισμού και ο νέος ιδιοκτήτης για παιχνίδια υπόγειο πέρασμα, όπου ο Θεός, Αυστρία. Heart Gold Soul Silver για την πόλη ήταν η χώρα με τη βοήθεια μιας λειτουργίας οθόνης αφής παρουσιάζει Pokémon σπορ θησαυρό μπορούν να ονειρεύονται Παντοδύναμος ανταγωνιστική κούρσα.


  • Η τέταρτη γενιά παιχνίδια παρακλάδι περιλαμβάνουν "Pokémon αρένα,« η συνέχεια του Wii παιχνίδι "Pokémon Battle Revolution" (έχει επίσης τη λειτουργία Wi-Fi), Nintendo DS παιχνίδι "κατ 'οίκον φροντίδα Pokémon Πάτνα Kat" "φροντίδα στο σπίτι φως τροχιά Pokémon" Κοστούμια Anime, το παιχνίδι Nintendo DS »της αποστολής · σκοτάδι Pokémon απίστευτο λαβύρινθο, όταν η αποστολή" και η αδελφή παιχνίδι της "Pokémon απίστευτο λαβύρινθο του κενού χώρου εκστρατεία" από Pikachu, Jigglypuff, Lucario μπορούν να ονειρεύονται και κατάρτισης θησαυρός σπίτι (χρησιμοποιώντας Squirtle, Bulbasaur και επιχειρήσεις Charmander) συμπρωταγωνίστησε στο 2008 Wii παιχνίδι "Smash Brothers Χ".