Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Rozen MAIDEN νέο σειριακό δράμα

Δημοσίευσε: ������� 19 ���������, 2016  • Αντιμέτωποι επιστολή τεχνητή ξωτικό Αυτός Liye, το παράλληλο κόσμο της καθαρής Sakurada επέλεξε "όχι για την άνοιξη."


  • Δεν Sakurada καθαρή εκκαθάριση αν παρακολούθησαν το κολέγιο εισαγωγικές εξετάσεις, που ξεκίνησε το κολέγιο, ξεκίνησε επίσης μια προσωρινή εκδήλωση, αλλά εξακολουθεί να ζήσει μια ζωή σαν να κάθεται στο σπίτι. Η ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής σε ένα μυστηριώδες καθηγητής πώς να κάνει κούκλες περιοδικό στο εργασιακό κατάστημα Cosplay Costumes, καθαρό ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ.


  • Μετά από το σπίτι για να βρείτε το περιοδικό έχει στείλει τα δύο πρώτα μέρη και έρχεται με τις κούκλες, και ότι εφ 'όσον μπορούν να συναρμολογηθούν αυτά τα περιοδικά με συνδυάσουν τα μέρη να δώσουν την πέμπτη κούκλα αλήθεια κόκκινο. Καθαρό αποδέχθηκε την πρόσκληση άρχισε τη συναρμολόγηση μερών και μετά από αρκετές μερική περίοδο, αλλά έλαβε ειδοποίηση αναστέλλει περιοδικό μυστήριο, και, συνεπώς, ότι από την έβδομη κούκλα χιόνι Hua Qijing παρεμβολές, ανταλλακτικά δεν μπορεί να σταλεί, που χρειάζονται καθαρό ίδιοι Ν του πεδίου για να πάρει? την ίδια στιγμή έλαβε επίσης μια επιστολή του τα δικά τους μηνύματα που αποστέλλονται από το παρελθόν, υποστηρίζοντας ότι, λόγω του χιονιού Hua Qijing πολύ ισχυρή και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με την ανάγκη τους να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη της καθαρής μέλλον να βοηθήσει.


  • Από το περιεχόμενο του μηνύματος, η πραγματική κόκκινη υπήρξε εντελώς μέσα στο χιόνι Hua Qijing το ύφασμα κάτω από την τεράστια παγίδα, πρέπει να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καθαρά της ανακατασκευασμένα και την εκκαθάριση. Sakurada και αγνό κόσμο και τον άφησε με το καναρίνι στο έβδομο κούκλα εναντίον καθυστέρηση, τη φράση "μεταξύ mo na ku" δείχνει ότι η κατάσταση είναι επικείμενη