Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Rozen MAIDEN παλιό σειριακό δράμα

Δημοσίευσε: ������� 19 ���������, 2016  • Sakurada καθαρό, είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάει στο σχολείο και όχι οι μαθητές το σχολείο στο σπίτι, πρόθυμοι για online αγορές, ήθελε να επιστρέψει στην προθεσμία επιστροφής για την αγορά ειδών μετά. Μια μέρα έλαβε μια επιστολή που ισχυρίζονται ότι είναι η τεχνητή πνεύμα Αυτός Liye Cosplay Costumes, ακριβώς πάνω από τις λέξεις "εκκαθάρισης / εκκαθάρισης καμία" επιλογή, επιλέξτε την περιέργεια του «εκκαθάρισης», μετά από το δωμάτιο υπήρξε καμία υπογραφή μυστηριώδη βαλίτσα, που περιείχε μια όμορφη υφή και προσέγγιση κορίτσι πραγματική κούκλα.


  • Όταν χρησιμοποιείτε καθαρό άνοιξη μέσα στο ξύλινο πίσω μέρος του διακόπτη περιστροφής, κούκλες καμήλα δραστηριότητες της ζωής μαζί, καθαρό είπε :. "Το όνομά μου είναι πραγματικά κόκκινο, είναι η πέμπτη κούκλα Rozen Maiden" σε αυτό το όταν, ξαφνικά εμφανίστηκε να είναι μια αρκούδα μαριονέτα χειραγωγείται υδράργυρο, σε περίπτωση απειλητικών για τη ζωή, αγνό και αληθινό κόκκινο που της επιβάλλει να υπογράψει τη σύμβαση χωρίς περιστατικό. Αν και καθαρό απελπισία και είναι εντελώς ασαφές το τι συνέβη, αλλά μόνο έγινε μια πραγματική κόκκινη media υπνοβατούν, έκανε μια συμφωνία για να γίνει μια σχέση master-υπηρέτης.


  • Και από τότε, παρόμοια με εκείνη πλαστά ανθρώπους πράξη και κούκλες μπροστά σε μια καθαρή και αληθινή κόκκινα. Ονομάστηκε Rozen Maiden (Rozen Maiden), ο οποίος συντριβή και η μάχη αρχίζει.