Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

TOUKA GETTAN Σύνοψη

Δημοσίευσε: ������� 26 ���������, 2016
    • Yumiko δανειστεί τη δύναμη του ονόματος απόσπαση της προσοχής, να δημιουργήσετε ένα απλό τοίχους ροδάκινο αυτό το φανταστικό, τότε ροδάκινο avatar ενός πραγματικού προσώπου. Αλλά ήταν ακριβώς γεννήθηκε θηλυκό ροδάκινο ιερό αντ 'αυτού. Στ έχασε όλα σέβονται τη μνήμη του, ως ένα ροδάκινο επιβιώσει όνομα απόσπαση της προσοχής που δημιουργήθηκε για το πλοίο δεν είναι στο πρωτότυπο.

    • Η ιστορία στη συνέχεια άρχισε. Η κύρια γραμμή είναι για τη ζωή και να κρατήσει Ανατολή βλαστικών ροδάκινο φάντασμα, προκειμένου να αποφευχθεί το πλοίο δεν συνεχίσει να είναι μια πηγή της μαγείας, κρατώντας τον καθαρισμό τελετουργικό της διαδικασίας. Σκοτεινή γραμμή απεικονίζεται με ένα ροδάκινο δύο αγάπη ροδάκινο άγγιξε τις καρδιές των ανθρώπων.

    • Αποτέλεσμα: Το αποτέλεσμα θα πρέπει να ελέγχουν εδώ "Τόκα Gettan" στο πρώτο επεισόδιο. Ροδάκινο ανακτηθεί μνήμες, μετατράπηκε σε ιερό. Yong Yan, στη συνέχεια, προκειμένου να σώσει τις ψυχές, τρεις θεές επέλεξε Shi Jian σκοτώθηκε, μαζί με Shi Jian εξαφανίστηκε. Jin δεν αποκατασταθεί η πηγή της ειρήνης, αλλά αυτή η ειρήνη είναι ροδάκινο και ροδάκινο ανθίσει η αγάπη τους σε αντάλλαγμα. Μετά από ροδάκινο και Yumiko μητέρα αντίο, κρατώντας ροδάκινο φόρεμα, κλάμα άφησε αυτόν τον κόσμο, αφήνοντας μια κούκλα φάντασμα τεριέ Mami. Αλλά η όλη ιστορία "Τόκα Gettan" απλά Yumiko έγραψε ένα μυθιστόρημα, ένα άλλο μυθιστόρημα, ο συγγραφέας οργανώσει ροδάκινο και ροδάκινο συναντήθηκαν στο σταθμό, και την πραγματοποίηση της αγάπης.