Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

TOUKA GETTAN τρία αντικείμενα

Δημοσίευσε: ������� 26 ���������, 2016
    • Τρία έργα τέχνης αναφέρεται Shi Jian, Kamen, ο βασιλιάς δράκων, η Βασίλισσα Μητέρα του Kunlun Xi είναι Hihou. Χιλιάδες χρόνια για να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για αυτή την ιστορία είναι βασικά τρία αντικείμενα και να επεκταθούν.

    • Shi Jian: κληθεί το πιο κακό Maken Soul Eater ισχυρότερο. Shi Jian θα καταβροχθίσει την ψυχή του χρήστη, και ο χρήστης θα κάνει τρελή. Ο χρήστης δεν είναι ισχυρότερη, τόσο ισχυρότερη Shi Jian. Όταν ένας χρήστης είναι αιώνια ύπαρξη, η άπειρη δύναμη του Shi Jian, αλλά και λόγω του Shi Jian τρελός. Yong Yan Shi Jian είναι η πρώτη γενιά για να κάνει το χέρι, έτσι ώστε το χέρι είναι τώρα Shi Jian Shou ηθοποιός ανατολικά ροδάκινο. Ηθοποιός προηγούμενη γενιά, έτσι ώστε το χέρι είναι Shi Jian Shou ανατολικά ροδάκινο.

    • Μάσκα: η ικανότητα να δώσει ισχυρό μάγο και αργότερα σπασμένα. Μάσκα ή μάσκα κρατώντας τα θραύσματα των ανθρώπων που ονομάζεται «Kamen διάδοχο." Η ιστορία του πιο διάσημου μάσκα διάδοχος του Άμπε Seimei. Τώρα κρατήσει Kiyoharu Ανατολή είναι ένα από τα διάδοχος του μάσκα.

    • Δράκος Βασιλιάς: Οντολογία είναι ένα φλάουτο, η οποία τοποθετεί τα ξωτικά. Μπορεί να καταστείλει τη δύναμη του Shi Jian. Ανατολικά βοήθησε να κρατήσει την εξάλειψη του ροδάκινου. Επί του παρόντος, το σώμα έχει καταστραφεί, αλλά το πνεύμα φιλοξενείται από Makoto Inukai vivo.