Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

.hack The World Γέννησης

Δημοσίευσε: ������� 24 ���������, 2016  • Του 20ου αιώνα, πριν από την άφιξη του 2004: «. Εκδημοκρατισμό της πληροφόρησης" Internet γρήγορα σε δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο και παράγεται Επηρεάζονται από αυτή την αρνητική επίπτωση, προωθείται νέο έγκλημα τεχνολογίας σχετικά με τις αυξήσεις στο Internet. Αυτή τη στιγμή, το ξέσπασμα ενός τεχνική γνωστή ως ιός υπολογιστή "Deadly Flash", έτσι ώστε η τραγωδία συνέβη επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ιάπωνες άνδρες κάνουν οι δημιουργοί ιών υπολογιστών έγινε το πρώτο που πρέπει να καταδικαστεί σε θάνατο εξαιτίας του Διαδικτύου άνθρωπος εγκλήματος. [1] Σε αυτό το ξέσπασμα του ιού υπολογιστή μέρα - το 24 του Δεκέμβρη του 2005 Hack//Sign Κοστούμια, γνωστή ως "Πλούτωνα φιλί (Πλούτωνας Kiss)" ιό υπολογιστή για να κάνει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για την κοινωνική παράλυση, το δίκτυο αμέσως να σταματήσετε τον κόσμο . Να χρησιμοποιείτε μόνο το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή που ονομάζεται ALTIMIT δεν επηρεάζονται από τον ιό. ALTIMIT αμέσως να γίνει το νέο παγκόσμιο πρότυπο λειτουργικό σύστημα και καθολική. Από εκείνη την ημέρα άρχισε να αμάχων απαγορεύεται η χρήση του Διαδικτύου.


  • Το καλοκαίρι του 2006:


  • ALTIMIT άρχισε προσωπικά. Την ίδια στιγμή, καθιστώντας εργαζόμενοι αποχωρούν κατασκευαστή ALTIMIT ανεξαρτησία μια νέα εταιρεία με την επωνυμία Cyber ​​Connect (CC εταιρείας). Στη συνέχεια, ένας Γερμανός Τούρκος Harold Gould να επισκευάσει μια ομάδα της ομάδας παραγωγής «θραύσμα (θραύσματα)" στην εταιρεία CC και δημιούργησε το online παιχνίδι πρωτότυπο του κόσμου Κοστούμια Anime.


  • Μάιος 2007:


  • θραύσμα άρχισαν να δοκιμάζουν το παιχνίδι. Μετά το "Πλούτωνα Kiss" δίκτυο ξέσπασμα διασκέδασης από τους περιορισμούς χρήσης, τη χορήγηση αδειών να εγκρίνει WNC (World Association Network) που ζήτησε και έλαβε. θραύσμα ανοικτής πρόσκλησης 1024 δοκιμαστές, είχε αναμένεται λειτουργούν έξι μήνες, αλλά μόνο για τρεις μήνες στο τέλος.


  • Δεκεμβρίου 2007:


  • Και ακριβώς μετά τον Πλούτωνα φιλί από την ημερομηνία 2 χρόνια, το όνομα «Παντρέψου φιλί της Μητέρας (φιλί της Παναγίας)." κόσμο Web άρχισε την άρση της απαγόρευσης. Ταυτόχρονα, η εταιρεία εξέδωσε CC "θραύσμα" παιχνίδι διαδίκτυο -Η World, κατεβάσει παγκόσμιες πωλήσεις.


  • Όλα .hack, όλα ξεκινούν από εδώ.